Miér nem kellek neki?! Teljesen kész vagyok :- ( ( ( (bőven lent! )
Segítsetek lécci! Az van h voltam múlt 7en egy házibuliban igazi káosz volt. Barátom ismerőseinél voltunk valahol Érd környékén de ez most nem lényeg.
Kicsit sokat ittam mer szülinapoztunk és ott volt a buliban egy srác akiért egy ideje tök oda vok. Ő ezt tudja mert egy suliba járunk és soxor szemeztem vele meg egyszer kért is tőlem cigit a suli előtt de nem nagyon beszéltünk még eddig.
Szóval az volt h amint megláttam rögtön odarohantam hozzá és rögtön puszival üdvözölt és megölelt ez tök jól esett! Aztán végigtáncoltuk a fél éjszakát bár mindenki nagyon furcsán nézett ránk... de nem érdekelt egyikőnket sem.
Aztán teljesen összegabajodtunk, csókolóztunk én teljesen oda voltam. Aztán felmentünk az egyik szobába mert mondta h lassan menni akar és fenn van a kabátja vhol. Én felkisértem viszont fennt a szobákban nem volt senki és nekemesett. Viszont azt mondta, hogy neki ez lesz az első de nagyon kíván meg nem biztos a dologban így nem tudnám-e szájjal kényeztetni. Ezt meg is tettem neki viszont közben nővéremék bejöttek a szobába és látták az egészet!!!!
A srác felpattant a kabátjával és eltűnt a buliból én meg ott maradtam egyedül D: Azótan em is szólt hozzám, nem keresett.
Tiszta hülye voltam szerintetek mit tudok csinálni?? Szeretnék Ferivel együtt lenni de azóta nem is néz sose rám meg kerül még a szünetekben is :S Szerintetek lehet ebből még valami?
Lehet hogy csak le akart szopatni! Sok sráctól hallottam már, hogy mindegy hogy ki szopik, az érzés ugyanaz. Meg azt hogy a b*zik tudnak a legjobban szopni. Szóval lehet hogy csak ki akarta próbálni.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-21 16:37
A kérdező kommentje: Köszi az eddigi válaszaitokat, és hogy voltak, akik próbáltak rendesek lenni és segíteni!!
Szerintetek tényleg nagy hülyeséget csináltam? Ha egy fiúval és egy lánnyal történik ugyan ez, akkor arra mindenki csak leggyint, nálunk meg már az megy hogy a szüleim ki is akarnak venni és átiratni egy másik isibe!! Úgy utálom őket, most miért kell ezt (nővérem beszámolt otthon mindenről)?!
És azoknakmeg akik bunkóznak üzenem, hogy ne m a nemek a fontosak, hanem az érzelmek!!
A komment megírásának időpontja: 2009-10-23 12:27
Szerintem kínosan érzi magát,hogy rajta kaptak titeket...Pont az ilyenek miatt akik cikiznek ezért...Vagy nem meri (még) felvállalni...
egy L
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-23 12:37
a szüleid tudják hogy meleg vagy? nem értem miért akarnak kiiratni az iskoládból, másik suliban ugyanúgy találnál olyan fiút aki megtetszik.
az a másik srác is a fiúkhoz vonzódik? mert ha nem, akkor valószínűleg ő is részeg lehetett.. eléggé, és szégyenli, hogy meglátták.. reménykedik benne, hogy nem fog kitudódni, ha meg igen, valószínűleg ki sem mer majd menni az utcára.. :D
tudom ez nem egyenes dolog, de amikor szüleid rákérdeztek miért nem tagadtad le hogy semmi sem volt, és csak a nővéred akar bemártani?:D
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-23 12:49
Egy baj van csak: az hogy egy hülye kis rib@nc vagy, aki kicsit becsípve képes pippantani egy srácot, akit nem is ismer! Nincs benned tartás, becsület? Gusztustalan vagy! Ilyen csaj nekem sem kéne!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-23 14:32
te mit olvastál utolsó???a kérdező pasi.olvasd már el még egyszer a dolgokat.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-23 17:26
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!