Mindenben kereső:
Szerelem, szex - Párkapcsolatok témában kereső:
| Kategória: Szerelem, szex > Párkapcsolatok
| A kérdés |
| Miér nem kellek neki?! Teljesen kész vagyok :- ( ( ( (bőven lent! )
Segítsetek lécci! Az van h voltam múlt 7en egy házibuliban igazi káosz volt. Barátom ismerőseinél voltunk valahol Érd környékén de ez most nem lényeg.
Kicsit sokat ittam mer szülinapoztunk és ott volt a buliban egy srác akiért egy ideje tök oda vok. Ő ezt tudja mert egy suliba járunk és soxor szemeztem vele meg egyszer kért is tőlem cigit a suli előtt de nem nagyon beszéltünk még eddig.
Szóval az volt h amint megláttam rögtön odarohantam hozzá és rögtön puszival üdvözölt és megölelt ez tök jól esett! Aztán végigtáncoltuk a fél éjszakát bár mindenki nagyon furcsán nézett ránk... de nem érdekelt egyikőnket sem.
Aztán teljesen összegabajodtunk, csókolóztunk én teljesen oda voltam. Aztán felmentünk az egyik szobába mert mondta h lassan menni akar és fenn van a kabátja vhol. Én felkisértem viszont fennt a szobákban nem volt senki és nekemesett. Viszont azt mondta, hogy neki ez lesz az első de nagyon kíván meg nem biztos a dologban így nem tudnám-e szájjal kényeztetni. Ezt meg is tettem neki viszont közben nővéremék bejöttek a szobába és látták az egészet!!!!
A srác felpattant a kabátjával és eltűnt a buliból én meg ott maradtam egyedül D: Azótan em is szólt hozzám, nem keresett.
Tiszta hülye voltam szerintetek mit tudok csinálni?? Szeretnék Ferivel együtt lenni de azóta nem is néz sose rám meg kerül még a szünetekben is :S Szerintetek lehet ebből még valami?
Léccy csak komoian válaszoljatok! 17/f
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-10-20 16:55
|
Ahhoz, hogy válaszolhass, először be kell jelentkezned az azonosítóddal! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt seperc alatt megteheted!
|

|