ha nem csináltál poént belőle akkor igen:) mi mindig azt csináljuk.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 93%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 14:40
most a pizzaszámla kifizetése után égtél le? :D:D:D
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 14:42
Szerintem elég nagy fless :D Feldobja még jobban a hangulatot :D
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 14:42
Hát egy kicsit ciki,de gondolj arra nem te voltál az első és minden csoda 3 napig tart.Kit érdekel ki mit gondol,szerinted ök elizzadják.A pasid meg gondolom ettől még ugyan ugy szeret:)
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 14:44
Előző vagyok.. Bocsi félre olvastam :D azt olvastam hogy pipáztunk (vizipipa) XD így már más a helyzet... evés közben fingani?:D végülis az is vicces,csak kicsit fura... :D de nem cink! egyszer kicsúszhat :) de ha mindig finganál az már kiábrándító lenne
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 14:44
A kérdező kommentje: Baráti körben voltunk és a barátnőm ma elült melőlem .Tényleg nagyon büdös volt.
A komment megírásának időpontja: 2009-09-18 14:46
ha emiatt ült el mellőled a barátnőd, akkor az sosem volt a barátnőd
Ez a válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 14:48
Nagyon gáz!! Már bocsi!
Hogy tudtad elfingani magad???
Én tuti ki sem lépnék otthonról ezek után :D
Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 14:54
A kérdező kommentje: Véletlenül történt.Nagyon égek az összes barátnőm,a barátom meg a barátom haverjai előtt.
A komment megírásának időpontja: 2009-09-18 15:01
Ha azn én barátnőm szellentene azt viccesnek és aranyosnak tartanám :) Nemcsak a fiúk finganak!!:D
Ez a válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 15:16
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!