Huh, szerintem nagyon égő :(
Én soha nem tudnék a szemükbe nézni :(
Számomra ez tabu.. :(
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 15:29
Ez poén inkább, egy jót kellett volna röhögnöd rajt.
Nálunk a kocsiban szoktak sunyiban befingani, és soha nincs meg a gazdája, de mindig jót röhögünk rajt. :D
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 15:31
ezez:D 15:31 :D nálunk is ez van :D:D:D:D
poént poént :)
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 15:53
Uhhhh hát ez tényleg nagyon odaba*sz:))))
Én is elültem volna akár mekkora haverok vagyunk, most nehogy már ezért szagoljam a szarszagot:D
Ez a válasz 77%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 16:06
Hát nagyobb körben kicsit erősebb a szociális nyomás az emberen, de szerintem legkevésbé az kéne h aggasszon h a barátod mit gondol, mert szerintem magában csak jót röhögött. A lotyó barátnőd meg lehetett volna kicsit tapintatosabb is minthogy felűnően elhúz mellőled, ezért jár neki is egy alapos kicseszés tőled.
A dologról meg annyit h ha már nem tudtad bent tartani na bumm, ezért nem szabadna senkinek bűntudatot érezni, max ha liftben és zárt kocsiban történik direkt.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 16:16
az jobb, amikor barátod, meg a baráti kör előtt égsz be ilyennel. Múltkor barátnőm anyjával, meg 2 öccsével voltunk kocsival, megálltunk tankolni. Direkt kiszálltam, mondtam barátnőmnek h elintézem kint, mert muszáj kiereszteni. Hátramentem a kocsihoz, jó, elvégeztem, meglegyeztem hogy ki is szálljon. Közbe az anyja beszállt a kocsiba, beszállok én is, épp indulnánk, és a kocsiban érződött. De jó sokáig, és mindenki fújjogott :D És tényleg nagyon büdös volt :D De végülis poént csináltunk belőle, de még így is égő volt. Baráti körben ennyire nem gáz, hidd el. Előfordult már velem is, sőt barátnőmmel is.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 16:32
Szerintem az az égő és gyerekes viselkedés, ha valaki úgy viselkedik, ahogy a barátnőd tette. Vagy mint itt az egyik válaszoló, aki szerint ez tabu téma.
Ez az emberi test működéséhez tartozik és nem hiszem, hogy van ember, aki még sosem fingott :P
Szóval az az ember ciki, aki ezt annak találja és aki emiatt nem barátkozik Veled, az nem normális.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 16:47
meséld el részletesen :D
Ez a válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 17:16
Nem ciki,a barátnöm is fingott már előttem véletlenül és én jót nevettem rajta.Nincs ezzel semmi baj,hisz ez is az életünk része.Aki meg undorodik tőle az nőjön fel.
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 17:28
poént kell csinállni belőle mint mindenböl dagiságbol stb
Ez a válasz 50%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-18 19:24
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!