A kérdező kommentje:
MSNre is égek felmenni.Pedig minden jó volt aztán most minden rossz.
A komment megírásának időpontja: 2009-09-18 20:08
Hát én elsüllyedtem volna szégyenembe.:S
Mért nem próbáltad meg visszatartani??
Ezek után nagyon ciki lenne nekem a barátaim szemébe nézni...
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 35%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-09-19 14:55
Nekem tesi órán volt ilyen élményem, fekvőtámaszt csináltunk, és hát nagyon megerőltető vlt és mindenelőjel nélkül kijött. pont a fiúk hallottákk meg, kérdezték én voltam és nevetbe bólogattam. Persze aztán égett a fejem, de ők nem foglalkoztak vele. Ha megértők a barátaid akkor nem kell szégyellned magad. Velük is elő fordulhat. Szerintem elég vicces dolog:)bocsi. Remélem azóta már szemükbe mersz nézni.
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-17 00:34
A kérdező kommentje:
Igen azóta kibékültünk és jobban vigyázok.
A komment megírásának időpontja: 2009-10-17 09:21
Normális férfiak egymásközt verseny finganak/böfögnek. Hogy nő esetében ez mien, na azt nemtom, a lányok nem finganak és nem szarnak.
20/f
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-14 17:41
A fekvőtámaszosnak mondom hogy a legtöbb férfi teljesen normálisnak tartja ha valaki fingik/böfög. Sokan még a turha felszedését is.
(az utolsó 20/f es kommentelő)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-14 17:44
én 15 éves srác vagyok és nyáron a strandon odébbültem pipázás közben és véletlenül akkorát fingottam hogy remegett a föld XD egésznap fájt a hasam és nemtudtam visszatartani és kicsúszott, volt ott velem egykorú 3 srác meg 4 láncs de röhögtünk egyet és annyi.
ha ezért nem állnak veled szóba az szánalmas..
én gépész-infós középsuliba járok és itt nincs csaj és pl infóórán a tanártól 2 mre ülök és mindig versenytfingunk haverommal és ráfogjuk egy 3. gyerekre xD
meg könyvtárba filmetnéztünk és haverom fingott egyet, jó halkat de komolyan mondom azthittem hányok XD nő kérdezte mér röhögünk és aztmondtuk azért mert fingszag van.
aztán mondta a nő a gyereknek hogy: melyik a fingós? meghogy : na gyere iode büdöske :DDD
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-12-29 19:03
Szerintem nem igaz a kérdés :D LEÉGTEM? , Pizzáztunk a barátommal és fingottam egyet és mindeki röhögött. ÉS valamelyik kommentbe azt írta, hogy baráti körbe ment el...;):S
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-27 12:50
A kérdező kommentje:
A barátommal és más barátainkkal együtt.Istenem valamit rosszul írok le és egyeseek rögtön belekötnek.
A komment megírásának időpontja: 03-02 15:50
Legalább megkérdezhetted volna azt a barátnődtől, nem fázott-e meg, mert furán hangzik, ahogy a levegőt veszi. :D
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 06-11 14:37
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!