Fiúk! Ha nagyon bejön egy lány, csak egy egy kis dolog rajta nem olyan mint amire általában buktok akkor már nincs annyi esélye?
Ez az apróság lehet pl.: hajszín/forma, vagy szem stb.a lényeg hogy egyetlen 1 valami nem olyan.
De tegyük fel , hogy egyébként bejön
Kort is légyszi
A kérdés kiírásának időpontja: 02-06 18:38
A válaszok
Te tudod hogy mennyire tetszik neked és mennyire tudsz elvonatkoztatni attól az egy-két dologtól .. ezt nem tudja neked senki se megmondani :)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 18:40
De van, bár nekem nincs is "ideálom". A lényeg, hogy összességében jó nő legyen.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 18:40
fura kerdes.
Ha egyebkent bejon egy lany, akkor minden stimmel a viseletevel. Ha valami nemjo, akkor nemjon be.
21F
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 18:42
A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány a dologban:) azért kérdezem hogy akkor most mikre számíthatok(persze tudom ezt ti nem tudhatjátok, csak h ti ilyen lányhoz hogy állnátok, ha 1vmi nem olyan )
A komment megírásának időpontja: 02-06 18:43
RaV3N válasza:
ha bejön, az azt jelenti hogy bejön.
Ezen nem fog változtatni az hogy jaj a szeme átlagos.
Ha valaki bejön akkor bejön. Összességében nézzük hogy hogy néz ki, nem mindent egyenként...
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 18:56
18:56-ost olvasd el mégegyszer figyelmesen, és akkor már nem írom le én is ugynazt :D
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 19:17
Értem ám a kérdésed. és tényleg van ilyen. pl az egyik haveromnak bejohet egy lany nagyon, ha mondjuk van az arcán egy anyajegy, vagy pattanás már ki is ábrándul belőle. De a többség szerintem ugy van vele, h ha bejon valaki, akkor a kisebb nagyobb problemaival egyutt bejon. ugyh nyugi
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 20:10
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!