| Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
| A kérdés |
| Miért nem megy többször az orgazmus?
5 éves kisérletezgetés és próbálkozás után végre sikerült elmennem a barátommal, de azóta megint nem megy... pedig már Ő is teljesen beleélte magát, hogy végre én is feloldódtam és nekem is sikerül. De nem:( És most már csak rosszabb szex után mint ezelőtt mikor sosem mentem el.
|
|
| A válaszok |
|
|
|
Szia!
A választ sajnos nem tudom, csak a saját tapasztalatom, mi egy éve kisérletezünk, de már kezdem föladni, azaz kezd nem érdekelni a szex, mivel sosem jön össze. Ha te ilyen sokáig ( 5 évig)is kitartó voltál, ne add fel,nekem már csalódást okoz, ha nem sikerül sajnos.
Megkérdezhetem, hogy csiklói vagy hüvelyi úton, és neked, ha magadnak csinálod akkor sikerült-e, mert nekem magamnak sem.( amúgy hány éves vagy)
A válasz 82%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 1/13 | 2008-12-09 11:13 | Privát üzenet
| | Hasznos számodra ez a válasz? | |
|
|
|
A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ! Csiklói úton volt, magamnak csináltam szex közben. És egyedül mindig sikerül szintén csiklói orgazmust elérni. 22 éves vagyok.
|
|
|
|
Az már jó, hogy egyedül sikerül. Mért nem mutatod meg párodnak, neked hogyan csinálja, vagy próbáljatok olyan testhelyzetet keresni, ahol a csiklódat tudja izgatni.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 3/13 | 2008-12-09 11:34 | Privát üzenet
|
|
|
én 21 vagyok, és nekem sem sikerül, csak magammal... valami néha elkezdődik, de sosem jutok a végére, mert leáll hírtelen és utána meg már olyan rossz... szóval én is kiváncsian várom a megfejtést...
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 4/13 | 2008-12-09 11:36 | Privát üzenet
|
|
|
Jézusom! Megdöbbenve olvasom, amiket írtok. Én pasi vagyok, és most belegondoltam mi lenne, ha a barátnőm nem tudna elmenni legalább 2-szer minden együttlét alkalmával. Az valami borzasztó lehet. Kitartás lányok, ne adjátok fel! Olyan nincs, hogy nem megy!
A válasz 65%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 89%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 5/13 | 2008-12-09 11:43 | Privát üzenet
|
|
|
Igen tényleg rossz, hogy nem megy, örülj neki, hogy nektek nincs ilyen problémátok, szerintem a férfiak ezt úgysem érzik át igazán, milyen ha a nőnek nem megy, és sokan vagyunk így ezzel sajna.
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 6/13 | 2008-12-09 11:53 | Privát üzenet
|
|
|
Nekem a tapasztaltom a következő.
Ha valakinek orgaznus hiányos a szex ami nem csak nőknél van olyan, hanem a férfiaknál is lehet akármennyire is heihetetlen, az több okból lehet.
Legtöbbször és szinte mindig az agyban dől el a dolog, mint minden más.
Azaz nekem is volt olyan (ffi vok), hogy stresszeltem új lánnyal/első alkalmak/fáradtság miatt, hogy felállt, de hamar összement.
Namármost ha ez többször is megismétlődik egymás után az már sok. Lenyomja az önbizalmamat a béka segge alá.
Nem csak nekem volt ilyen egyébként.
Itt az a megoldás mindkét félnek, hogy először is kipihenten kell nekikezdeni, sok előjátékkal, jó meleg szobában és energiadúsan!!!
Ami még nagyon fontos: Ha anno bármelyik fél ahhoz volt szokva, hogy gyorsan(nagy ingerléssel) végzett önkielégítést akkor nehéz lesz ráállni arra, hogy a párunkkal is elérjük ugyanazt a hatást ezért ilyenkor csak a párunkra bízzuk a dolgot aktus közben.
Ha jól csinálja nem lesz gond, de ha nincs orgazmus vele, saját magunkkal viszont igen, akkor valószínűleg a partnerben van a gond.
Nekem az a tapasztalatom, hogy szex közben, ha a partnerem erogén zónáit érzékien simogatom, közben a nyakát csókolgatom/nyalogatom, így jó nagy inget adva neki, könnyen elllazul és teljesen átadja magát nekem.
Annyira jól érzi magát a kellemes hangulatban, a jó meleg szobában, a becéző szavak és az egyre gyorsuló tempó közepette, hogy biztos az orgazmus azoknál is akiknek ez kevésbe jön össze.
Erre egyébként legjobb a misszionárius póz nők esetén.
(Tapasztalat)
Remélem tudtam segíteni.
Ha van kérdés, nyugodtan fel lehet tenni.
A válasz 86%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 7/13 | 2008-12-09 12:01 | Privát üzenet
|
|
|
Én nem tudok elmenni sehogysem, a misszionárius pózban meg pláne kevesebbet érzek. ez lehet azért, mert a párom hímvesszője rövidebb? Nekem a lovagló póz jobb, bár abban sem megyek el.
A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 8/13 | 2008-12-09 12:30 | Privát üzenet
|
|
|
A nőnek az első 6cm-en van a legtöbb idegvégződés, szal ha ennyi megvan a párodnak akkor csak szimplán ügyetlen.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 9/13 | 2008-12-09 12:45 | Privát üzenet
|
|
|
hogyan bírhatom ügyesebbségre?
A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad.
|
| # 10/13 | 2008-12-09 13:04 | Privát üzenet
|
|
|
|
|
|