Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Mi a franciázás? Mit jelent ez a szó a szexben? Hogy kell csinálni? Milyen érzés?

A kérdés kiírásának időpontja: 2008-02-10 18:43

A válaszok
1 2
Másnéven 69 :) Én ma próbáltam ki először de pfúúú....nem tetszett.Nekem nem volt jó érzés....Úgy kell csinálni,hogy a fiú pénisze a lány szájában legyen,a lány csiklóját pedig a fiú tudja izgatni a nyelvével,kezével stb.Magyarul fordítottan fekszenek egymáson.Na...szóval aze gyik fejjel lefelé van.Pl.:így van 2 ember:66.fejen állva:99.és így franciázás közben:69.Bocsi ha értetlen vöoltam.Am a nyelves csókra is mondják h francia.(ezt én sem tudtam,pár napja mondták) :D

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 68%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-10 19:20
A fiú hanyatt fekszik mesztelen, te is mesztelen vagy, és úgy fekszel rá, hogy fordítva legyél, vagyis ahol neki a feje van, oda fog érnia te nemiszerved, ahol a pasi kukija van, oda fog érni a te fejed, pontosabban a szád.
Tehát egyszerre tudjátok egymást kényeztetni, te a száddal+a nyelveddel elégíted ki az ő kukiját, a pasi pedig a nyelvével elégiti ki a te puncidat.
Ez nagyon jó+kellemes érzés, próbáljátok ki, főleg ha még csak pettingelni akartok,és nem akartok igaziból sexelni.
Ezt a franciázást még 69es póznak is szokták hívni!
:))))))

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-10 19:20
Szerintem egyáltalán nem olyan pffúúúúúú de rossz érzés, sőt, a legjobb érzés, és nagyon jó orgazmusod lehet tőle!
Próbáld ki, és megtudod!

A válasz megírásának időpontja: 2008-02-10 19:22
Azért írtam h rossz,mert nem tudtam koncentrálni.Szegény barátom avval kínlódott,hogy engem kielégítsen,én pedig azon voltam hogy őt.Nem tudtam két felé figyelni.Csakhogy ez 2 dolgot eredményezett:én hiába kényeztettem,elkezdett lelankadni neki,mert érezte h én nem élvezem.Tehát örök körforgás.Ezért volt rossz,mert szegényt megbántottam vele,mert azthitte hogy rosszul csinálja. :( Üdv.:Első válaszadó

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-10 19:37
Ha korábban tudtad volna már, hogy a nyelves csókot hívják franciázásnak, akkor azt is, hogy nem a 69-re mondják, hogy franciázás, hanem egyszerűen az orális szexre! Gondolj bele logikusan! Francia csók=nyelves csók, franciázás=orál, nyelvvel történő kielégítés.... A 69, az 69! :D Tehát a franciázás nem jelenti azt, hogy 69-es pózban kell csinálni... Bárhogy lehetséges...

Ez a válasz 67%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-10 20:27
A franciázás csak az orális szexet jelenti.

Ez a válasz 32%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-10 21:45
Az első hozzászólónak: nem pfúj, gyakorlás kérdése. Érdemes még próbálkoznotok, ne hagyjátok annyiban! Tény, hogy első alkalmakkor nehéz koncentrálni, de könnyű belerázódni! :)

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-10 22:21
Az orális szex az orális szex, de ha egyszerre történik, kölcsönösen, az a franciázás. És az első hozzászólónak igaza van, elsőre nehéz is lehet kétfelé figyelni. Ezért szokták ajánlani, hogy kezdetben ebben a pózban is felváltva ingereljék egymást a partnerek. És fokozatosan lehet kialakítani az egyidejű ingerlést. Megy az majd csak gyakorolni kell :)

A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 09:48
 A kérdező kommentje:
Most akkor az orálist hivják franciának,vagy a 69-es pózt.Mert már össze zavartatok.Fontos lenne,egy pontos válasz!!

A komment megírásának időpontja: 2008-02-11 11:30
Szerintem ezt nem lehet ennyire pontosan meghatározni. A neten rákerestem. Az orális szexet dobta ki a wikipedia franciázásra, viszont három bekezdéssel lejjebb másnéven 69-nek emlegette.
Egy biztos: ha a 'franciázás' kifejezést használod, az emberek 90%-a a 69-re fog asszociálni.

Ez a válasz 86%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 12:05
1 2
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)

Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Tudj meg mindent a szerelemről!

Csajozz be!

Szerelmes versek, idézetek, képeslapok, sms-ek

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu