Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

A franciázás az az orális szexet jelenti vagy a 69-es pózt?

A kérdés kiírásának időpontja: 2008-02-11 11:33

A válaszok
a 69-es pózt!jó kis póz!;)

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 90%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 11:56
Szerintem is a 69.

Ez a válasz 89%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 12:26
"Franciázás
Az orális nemi aktust illetik a franciázás megnevezéssel. A francia bordélyházakban a hölgyek repertoárjában szerepelt az orális nemi aktus, innen a kifejezés."

Ez a válasz 92%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 12:36
A másik hasonló kérdésre ezt válaszoltam:
Szerintem ezt nem lehet ennyire pontosan meghatározni. A neten rákerestem. Az orális szexet dobta ki a wikipedia franciázásra, viszont három bekezdéssel lejjebb másnéven 69-nek emlegette.
Egy biztos: ha a 'franciázás' kifejezést használod, az emberek 90%-a a 69-re fog asszociálni.

Ez a válasz 88%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 12:42
A 69-es póz azt jelenti,amikor egyszerre a pár egymásnak orálisan, ha franciáznak, lehet nem egyszerre de az is ugyanúgy orálisat jelent.

Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 93%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 16:37
mindkettöt franiázásnak nevezik, az orális szex a franiázás, azon belül van a 69es poz. a frania sok pedig a smár.

Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-11 17:25
Szerintem mindenre lehetne érteni, amit a nyelvünkkel/szánkkal sználunk a párunkal/on. Hiszen a szimpla nyelves csók is franci csók...

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-02-12 04:05
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)

Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Tudj meg mindent a szerelemről!

Csajozz be!

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu