Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Mit helyezhetnék fel a fenekembe masztizáshoz ami otthon megtalálható általában?

A kérdés kiírásának időpontja: 2009-04-13 17:12

A válaszok
1 2 3
Nekem volt ilyen ugrálókám régebben, olyan mint a fitness labda, csak 2 füle van, gyerekeknek való. Na én azzal szereztem magamnak jó pillanatokat!

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-12 23:09
Gyertya:)én már próbáltam!Nálam sikert aratott!Esetleg répa, ubi, olyan körömlakk, aminek hosszú a letekerő része, vastag filc, fésű nyele(persze gömbölyű),kis masszírozó(körömágy masszírozó),cd-tartó hengernek a rúdja,láva lámpa kupakja,fogkefe,spray-s flakon(gumival)!Meg még reggelig tudnám sorolni.További szép napot!

Ez a válasz 91%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 94%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-12 23:38
Beöntő csövet

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-12 23:46
szempillaspirál, gyertya.
wckefe,wcpumpa XD :P

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-13 00:15
Köszi 22:19-es. Hasonló volt a célom, én már a kérdéstől fetrengve nevettem, pláne amikor a válaszon gondolkoztam :)

Ez a válasz 68%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-13 14:17
1 2 3
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!
Szex témájú honlapok gyűjteménye

Focikatalógus

Szerelmes versek, idézetek, képeslapok, sms-ek

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu