Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Olvastam hogy valaki szereti a combozást, az mi csoda pontosan? Mit kell csinálni? ( bocsy lehet buta kérdés, de télleg nem tudom)
A kérdés kiírásának időpontja: 2009-07-13 13:04
A válaszok
hát én is olvastam és sem tom úgy h vki mondjon már vmit ennek a két tudatlan báránykának
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 83%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 13:15
Én imádom a combozást! =)
Mikor elég combopointot szedsz össze, bizonyos skillek nagyobbat ütnek. pl Ferocious bite
Ez a válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 13:20
Nicsak, egy feral druid! :)
A témához kapcsolódva nemtudom mi az a combozás, de valószínűleg a combokhoz lesz köze :)
20/L
Ez a válasz 68%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 13:44
második hszelő. :'DDD kockaaa :D
Ez a válasz 75%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 14:03
nana! a rugók is tudnak ilyet :p
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 14:49
combozás én értelmezésem szerint mikor pl hason fekszik,és a párja maszirozza,durvábban lökdösi a combot,ugy hogy még a feneke is remeg tőle (fizikailag)
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 14:56
sztem az azlesz, amikor a férfi a péniszét a nő 2 combja közé teszi, és úgy mozog, és úgy elégül ki.
van ilyen mellekkel is. nemtom ez mérjó, dehát ők tudják.
amúgy, és ezt terjeszd lécci ismerőseid körében is, NE ÍRJATOK MÁR Y-T A SZÓ VÉGÉRE AHOL I LENNE. ÍRJATOK ODA I BETŰT. NE EZTAZ IPSZILON MÁNIÁT, MER BAROMI IDEGESÍTŐ, ÉS UNALMAS MÁR :D
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 15:01
Mindössze csak annyit jelent, hogy a combon lévő husit gyűrik, nyomkodják. Szerintem ennyi. A barátom is szereti csinálni nekem. :D
Ez a válasz 81%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-07-13 15:20
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!