Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Fiúk! Ti milyen zenére szeretitek kiverni? Mire gondoltok miközben kiveritek?
Aki zene nélkül csinálja írja oda!! Légyszi kort is írjatok.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 21:41
én mulatósra szoktam, olyan romásra
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 21:49
És ütemre vered??:X
Most komolyan,én ilyet még nem is hallottam...Amúgy vajon mire lehet gondolni egy pasinak amikor kiveri??Te mire gondolsz ugyan??Na ne már....
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 21:50
jó kis talpalávalót húzzanak és megy is egyből
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 21:51
lehet hogy erre még nem gondoltatok, de ha keresnétek egy lányt..
20.58. te Fekete Pákóra is gondolsz?
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 22:01
21:49 jááááj adjad neki fogdmeg fogdmeg
Ez a válasz 53%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 22:11
22.01
Általában. Arra szoktam gondolni hogy épp táncol valami nővel. Kiszel Tünde.. mondjuk.
sok mindenre gondolok önkielégítés közben. rád is. szeretlek. hozzám jössz?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 22:19
BB BB XD
UU UU
ZZ
II II
KK KK
Ez a válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 43%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 22:21
Jajj fiúk,viccesek vagytok.:)) 20/L
A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 22:26
22:19! remélem legalább 200 kilósnak képzelsz!
22:01
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-10-30 22:31
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!