Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Fiúk! Ti milyen zenére szeretitek kiverni? Mire gondoltok miközben kiveritek?
Aki zene nélkül csinálja írja oda!! Légyszi kort is írjatok.
Ez a válasz 63%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 00:34
Furkó Lurkó válasza:
Én akkor is mulatósra!Ihajcsuhaj trallala kiverem még 2X ma....
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 00:38
Ti tényleg buzeránsok vagytok...... talán "négykezest" (is) játszotok??.... még elképzelni is gusztustalan..... és hányingerkeltö.... ´Miért nem szedsz össze egy ingyen-pics@t valahol, ahol jól leszop... Hidd el, van egy rekeszrevaló, aki fordulatszám nélkül bekapja... Persze 16 évesen még a sebesség fontosabb, mint a minöség....
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 01:12
A legelső vocal trance-re. A címét nem tudom, de nincsenek benne hangszerek, és aki énekel, ilyen egymagánhangzós ősi szöveget kántál full átszellemülten, majd egyre mocskos durvábban. Ja, és önkielégítés közben szoktam a kezem és a farkam közé rakni egy úgynevezett csajt. Fura, de az énekesnek mindig olyan a hangja mint a használatban levő csajnak. Oké?
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 03:32
kedves 00:28!
az a szám olyan,mintha valaki hányna!xD
amugy én sem verem zenére,csak arra a csajra gondolok,aki tetszik,és és AZT csináljuk...xD
13/F
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 10:30
nótár mary- piros színű ruha :D
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 12:57
Ha meg egy csajjal összehoz a sors, majd te énekelsz neki?
"zene nélkül mit érek én?"
Azt írtad másra fel se áll...
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 15:21
15:21, ez tetszett :D
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 15:42
valami jó kis diundisun zenére.am nem. te elmebeteg vagy.mondjuk haver is ütemre veri. nem tom hogy lehet.nekem eltereli a figyelmem.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 18:13
Falco naked, de inkább nem halgatok semmit.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 2009-11-02 19:14
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!