Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Fiúk ti szeretitek (izgatónak találjátok), ha a párotok a felsőtesteteket puszilgatja?
A kérdés kiírásának időpontja: 02-06 15:11
A válaszok
nem. Nyakunkat vagy a szákat. Azt igen!
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 15:12
Az én pasim szereti ha a felsőtestével játszom. Pl.: mellbimbó:)
17/L
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 15:14
Sztem ez nagyon egyénfüggő. A nyakamat nekem pl. hagyják békén, de azt imádom, ha a mellkasomat puszilgatja vagy ilyesmi =)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 15:18
Nyak, fül, mellbimbó mehet, a többi nem vált ki semmit, pl a combom vagy ilyenek.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-06 15:24
Kevés pont van a testen, aminek a puszilgatását nem élvezi az ember
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 19:43
sztem szereti a legtöbb pasi.. de a mellbimbó a pasimnál nem nyerő:D a többi jöhet. nyakát imádom puszilgatni:)
A válasz írója 100%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 19:54
Én imádom.De ha lentebb jár az se baj. XD
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 22:07
Én imádom , és azt is ha közben végig simít a melleivel és a nedves puncija a combomra feszül..
Attól égnek állok kapásból!!
A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 01:07
A kérdező kommentje: Köszönöm a válaszokat :)
A komment megírásának időpontja: 02-09 18:21
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!