Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

A pasid mindig benyomja tövig és inkább lassabban lök, mint csak félig ki/be rakosgatja és kapkod?

A kérdés kiírásának időpontja: 02-08 22:45

A válaszok
talán a szexen kívülj próbálj meg vele beszélni is, mondjuk például erről...

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 22:47
összességében szerintem egyik sem az igazi, mert a tövignyomás nagy mérettel fájdalmat okozhat, a féligjáratás meg megint csak nem az igazi. valahol a kettő között van a jó teknika, de persze fontos a változatosság, h ne csak monoton bVaszás legyen belőle

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 22:49
Én szeretem, ha kihúzza, aztán tövig bevágja, de azt is, ha ki be húzogatja. Helyzettől, aktuális vágytól függ szerintem.

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 22:56
tolja be tövig az a legjobb :D aztan huzza ki varjon egy kicist aztan ismet durr bele, ettöl meg tud örjiteni :) es latom rajt ahogy elvezi a "kinzasomat" :)

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 23:34
Én is lassan szeretem.Érezni hogy benn van tövig,aztán kihúzza és érzem ahogy újra erősen belémhatol wáá..az a legjobbb..

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 09:34
Nagyon unatkoztok fiatalok. :) (beszél a 19 éves csaj)
Én azt szeretem ha gyengéd velem szex közben. Ha simogatja a testem, csókolgatja a nyakam, a fülem.
Egyébként mindenhogy jó nekem, amikor nagyon mélyre akar "menni", szólni szoktam, hogy ne, mert ezzel fájdalmat okoz. És ő megérti és tiszteletben tartja.
Ez egy másfél éves tapasztalat szex terén. Nekem mindegy, hogy milyen gyors, vagy lassú, a lényeg lányok, hogy érezzétek szex közben, hogy ott ti vagytok az elsődlegesek. :) Hogy a párotok ne csak magára gondoljon, hanem elsősorban a lányra, hogy neki mi a jó. ^^

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 11:34
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)

Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Tudj meg mindent a szerelemről!

Csajozz be!

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu