Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

A pasid mindig benyomja tövig és inkább lassabban lök, mint csak félig ki/be rakosgatja és kapkod?

A kérdés kiírásának időpontja: 02-08 22:45

A válaszok
talán a szexen kívülj próbálj meg vele beszélni is, mondjuk például erről...

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 22:47
összességében szerintem egyik sem az igazi, mert a tövignyomás nagy mérettel fájdalmat okozhat, a féligjáratás meg megint csak nem az igazi. valahol a kettő között van a jó teknika, de persze fontos a változatosság, h ne csak monoton bVaszás legyen belőle

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 22:49
Én szeretem, ha kihúzza, aztán tövig bevágja, de azt is, ha ki be húzogatja. Helyzettől, aktuális vágytól függ szerintem.

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 22:56
tolja be tövig az a legjobb :D aztan huzza ki varjon egy kicist aztan ismet durr bele, ettöl meg tud örjiteni :) es latom rajt ahogy elvezi a "kinzasomat" :)

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-08 23:34
Én is lassan szeretem.Érezni hogy benn van tövig,aztán kihúzza és érzem ahogy újra erősen belémhatol wáá..az a legjobbb..

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 09:34
Nagyon unatkoztok fiatalok. :) (beszél a 19 éves csaj)
Én azt szeretem ha gyengéd velem szex közben. Ha simogatja a testem, csókolgatja a nyakam, a fülem.
Egyébként mindenhogy jó nekem, amikor nagyon mélyre akar "menni", szólni szoktam, hogy ne, mert ezzel fájdalmat okoz. És ő megérti és tiszteletben tartja.
Ez egy másfél éves tapasztalat szex terén. Nekem mindegy, hogy milyen gyors, vagy lassú, a lényeg lányok, hogy érezzétek szex közben, hogy ott ti vagytok az elsődlegesek. :) Hogy a párotok ne csak magára gondoljon, hanem elsősorban a lányra, hogy neki mi a jó. ^^

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 11:34
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!
Szex témájú honlapok gyűjteménye

Csajozz be!

Tuti képeslapok

Szerelmes versek, idézetek, képeslapok, sms-ek

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu