Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Azt mondta a barátom, hogy ne borotváljam ha nem jó a bőrömnek, mert neki mindegy. Tényleg, vagy csak azért mondta, mert szeret? Nem fog undorodni?
Még nem feküdtem le vele, és semmiféle testi kapcsolat nem volt még közöttünk.Borotválom a puncimat, de nagyon érzékeny a bőröm, ezért a szőrtüszők begyulladnak.Beszéltem vele erről,és azt mondta, hogy akkor ne borotváljam, neki mindegy. Ezt nem csak azért mondta hogy nekem jó legyen, és ne legyenek gyulladásaim? Vagy tényleg mindegy neki? Nem fog undorodni?
A kérdés kiírásának időpontja: 02-08 23:45
A válaszok
Hát ezt csak akkor fogod igazán megtudni, ha már együtt voltatok, vagy legalábbis ténylegesen kapcsolatba került a punciddal. Viszont ha zavarja és mégsem szól érte az azt jelenti h neked akar jót ergó szeret. szal én örülnék ha ilyen problémám lenne:)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 23:48
a fiúk a szerelem hatására még a csupasz punciról is képesek lemondani :)
egyébként a begyulladás ellen gyulladás csökkentő krémekkel védekezhetsz :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 23:48
vagy esetleg kipróbálhatod az epilálást, ami igaz, hogy első néhány alkalommal baromira fáj, később viszont, amikor már meggyengül a szőr, már nem fáj annyira és nincs bőrirritáció.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 23:51
van olyan, hogy a férfiakat nem érdekli pl az én páromat sem :) léteznek még normális pasik :)De azt tényleg látni fogod rajta, hogy igazat mondott e.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-08 23:52
Az én párom is nagyon normális ilyen szempontból. Én rendszeresen borotválom, de ha gyakran csinálom (mikor még épphogy kezd visszanőni a szőr), akkor nagyon csúnyán ki tud miatta sebesedni. Mivel teljesen korrekt, és így is úgyis kívánatosnak tartja a puncim, így nem muszáj miatta mindig leszednem, van hogy hagyom pár napig "pihenni" a bőröm, és ez őt egyáltalán nem zavarja.
A pasik imádják a puncit, és simán kiegyeznek akár a szőrrel is, csak barangolhassanak benne (kivétel persze van). ;)
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:05
A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
A komment megírásának időpontja: 02-09 15:54
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!