Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Mennyire képes a hüvely kitágulni a szex után? Lazulnak az izmok?

Többször voltam pasival,és mindegyik azt mondta h elég szűk vok,ők átlagos méretűvel rendelkeztek v kisebbel.most viszont hatalmas,és nagyon vastag a barátomé.attól félek ha sokat leszek ezzel a fiúval,akkor elég tág leszek,és az utána lévő partnerem v partnereimnek nem leszek elég szűk

A kérdés kiírásának időpontja: 02-09 00:07

A válaszok
az derék, ha már most azon töprengsz, hogy lesz utána is srác. ez szerelem a javából.
a hüvely, lévén izmos szerv, tágulékony. ergo, nem fog kitágulni. gondolj csak bele, szülés után sem válik harang a nők vaginájából.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:09
:D harang :D
gondolj bele. a nyelőcsöved sem tágul ki egy-egy nagyobb falattól. :)

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:12
ki tud tágulni,ez így van.és ki is fog.sajnos ez a hátránya.

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:20
 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem írtam h szerelmesek vagyunk!a földön élek!!semmi sem tart örökké!!!na most akkor tágul v nem tágul?vki ezt írja vki azt....

A komment megírásának időpontja: 02-09 00:27
A földön is van szerelem és a szex úgy a legjobb. Amúgy visszaáll rendes méretűvé...

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:46
Kislány, hol voltál biológia órán?
Percek alatt visszaáll normál méretre.
...legalább főzni tudsz?

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 02:50
 A kérdező kommentje:
Utolsónak!!!!!!nézd csak meg a válaszokat!!!!nem csak nekem nem tiszta,ezek szerint mert volt aki azt írta h kitágul vki azt h nem...És hagyjátok már ezt a biológia órás hülyeséget...nem azt kérdeztem h hogy jön a baba,gólya hozza e vagy sem!!!Tudom h visszaáll,csak abban nem voltam biztos h nem e lesz egy kicsit lazább,kevésbé szűkebb!!!.....ezt meg asszem nem tanítják biológia órán!!!!!!

A komment megírásának időpontja: 02-10 21:30
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!
Szex témájú honlapok gyűjteménye

Csajozz be!

Tuti képeslapok

Apróhirdetések

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu