Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Mennyire képes a hüvely kitágulni a szex után? Lazulnak az izmok?
Többször voltam pasival,és mindegyik azt mondta h elég szűk vok,ők átlagos méretűvel rendelkeztek v kisebbel.most viszont hatalmas,és nagyon vastag a barátomé.attól félek ha sokat leszek ezzel a fiúval,akkor elég tág leszek,és az utána lévő partnerem v partnereimnek nem leszek elég szűk
A kérdés kiírásának időpontja: 02-09 00:07
A válaszok
az derék, ha már most azon töprengsz, hogy lesz utána is srác. ez szerelem a javából.
a hüvely, lévén izmos szerv, tágulékony. ergo, nem fog kitágulni. gondolj csak bele, szülés után sem válik harang a nők vaginájából.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:09
:D harang :D
gondolj bele. a nyelőcsöved sem tágul ki egy-egy nagyobb falattól. :)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:12
ki tud tágulni,ez így van.és ki is fog.sajnos ez a hátránya.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:20
A kérdező kommentje: Egy szóval sem írtam h szerelmesek vagyunk!a földön élek!!semmi sem tart örökké!!!na most akkor tágul v nem tágul?vki ezt írja vki azt....
A komment megírásának időpontja: 02-09 00:27
A földön is van szerelem és a szex úgy a legjobb. Amúgy visszaáll rendes méretűvé...
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:46
Kislány, hol voltál biológia órán?
Percek alatt visszaáll normál méretre.
...legalább főzni tudsz?
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 02:50
A kérdező kommentje: Utolsónak!!!!!!nézd csak meg a válaszokat!!!!nem csak nekem nem tiszta,ezek szerint mert volt aki azt írta h kitágul vki azt h nem...És hagyjátok már ezt a biológia órás hülyeséget...nem azt kérdeztem h hogy jön a baba,gólya hozza e vagy sem!!!Tudom h visszaáll,csak abban nem voltam biztos h nem e lesz egy kicsit lazább,kevésbé szűkebb!!!.....ezt meg asszem nem tanítják biológia órán!!!!!!
A komment megírásának időpontja: 02-10 21:30
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!