Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
7 éves kisifam elkezdett maszturbálni tiltsam meg vagy inkább hagyjam neki?
Ez a válasz 68%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:47
Nekem ennyi idősen a quelle meg az otto katalógus női fehérnemű oldalai voltak a favoritok :)
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:47
00:47: ismerős a téma :D
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:47
Nem tom mit kell ezen fennakadni amikor új helyre költöztünk én 8 voltama szomszéd kiscsaj meg 9 és már második nap a punciját mutogatta nekem a homokozóban, meg azt akarta hoyg kapjam be a mellét és szopjam mint egy kisbaba :D:D::D:D:D
Apámék ki voltak akadva, meg a szomszéd is :D::D
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:49
Szerintem is a szakértő jobban meg tudná mondani mit csinálj és nemhiszem, hogy nők képeit kéne az orra alá dugni nemhiszem, hogy ettől függene az, hogy meleg lesz e vagy hetero. Amúgy én a helyedben arra is kíváncsi lennék, hogy honnan láthatta, hogy mit kell csinálni :S Félre ne érts ez nem célzás semmire csak érdekes ez így.
Ez a válasz 69%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:51
Nem kell az orra alá dugni csak kerüljön kapcsolatba női képekkel (lehetőleg ne egyből meztelen képekkel) mivel ilyenkor alapozza meg a későbbi ízlését!
Lényegében ilyenkor alakul ki az hogy milyen nők fognak neki tetszeni amíg serdül és nem válik szellemileg is felnőtté.
Ha már felnőtt akkor már nem kizárólag külső alapján fogja eldönteni hoyg ez most tetszik e neki vagy sem...
Én rácsesztem ezekkel a katalógusokkal mivel állandóan a legjobb nőket néztem ki magamnak 12 és 17 között, aztán estem is pofára jó sokszor emiatt...
Ez a válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:55
Én már 6 évesen bőröztem a bohócot. És fogózz meg nehogy hanyat ess! Most 68 éves vagyok!Nehogy már szakértő kelljen ehhez! Mit szakértene? A vakarózáshoz nem kellene szakértő? Ez nem egészségtelen és nem aberráció!
Ez a válasz 91%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:57
ma 00:51
Na vajon honnan láthatta volna?
Szted én honnan láttam ovodás kormban hogy mit meg hol kell fogdosni?
Már akkor borzongató érzés volt, hát még amikor az alvótársam bugyijához közeledtek az ujjaim...
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 00:58
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!