Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Izgatónak találjátok, ha a partneretek "hangoskodik" szex közben?
Hogyan vehetném rá a páromat, hogy Ő is adjon ki hangokat? Mert engem nagyon izgat, de Ő állítása szerint nem szokott ilyet csinálni. ezzel ejtetük is a témát, hiszen nem akarom, hogy csak azért hangoskodjon, hogy nekem jó legyen. Az felérne egy színlelt orgazmussal. Azt szeretném, ha én fel tudnám annyira oldani, hogy magától megtegye. Tippek?
24/L
A kérdés kiírásának időpontja: 02-09 01:11
A válaszok
csak ha berreg
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 01:13
A kérdező kommentje: Kössz. És ha én berregek neki, szerinted vissza berreg majd? :)
A komment megírásának időpontja: 02-09 01:23
sztem ezt nem tudod kicsikarni belőle. nem azért nem ad hangot, mert nemelég oldott, hanemmert ő ilyen. az én pasim sem ad hangot, pedig oldott ez 100%,. és élvezi is.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 02:18
Nem tehetsz semmit.Első kapcsolatomban én sem "beszéltem"!Most "beszélek".Szerintem nagyon partnerfüggő az efféle kommunikáció,de nagyon klassz dolog,felér egy orgazmussal!
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 09:20
a nyögés, sóhaj nem csak h izgató de ezzel tudja vki kifejezni h mi nagyon jó mi kevésbé és hasonlók, szerintem az elején kellett vna rászoktatni...az én párom sokat hangoskodik és megőrülök érte....de vannak akik nem ienek..szentem ez egyéniségtől függ..:D
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 09:36
próbáld meg "kitenni" vmilyen nagyon intenzív élménynek (pl ha van klitostimulálód vagy vibrid, akkor masszírozd meg neki ezekkel, a több ezres fordulatszámot senki nem bírja ki anélkül, h ne adjon ki vmilyen hangot :D )
amúgy én egyszer voltam egy olyan pasival, aki nyögött, nagyon rágerjedtem, h hallhatom :)
de a legtöbb tényleg csendes sztem (nem mintha olyan sokkal lettem volna :D )
24L
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 12:16
Én felizgulok tőle, ha a barátom nyögdécsel. Egyszerűen imádom, és ebből az jön le nekem, hogy neki is tetszik a dolog ;)
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 02-09 18:23
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!
FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!
Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!