Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Izgatónak találjátok, ha a partneretek "hangoskodik" szex közben?

Hogyan vehetném rá a páromat, hogy Ő is adjon ki hangokat? Mert engem nagyon izgat, de Ő állítása szerint nem szokott ilyet csinálni. ezzel ejtetük is a témát, hiszen nem akarom, hogy csak azért hangoskodjon, hogy nekem jó legyen. Az felérne egy színlelt orgazmussal. Azt szeretném, ha én fel tudnám annyira oldani, hogy magától megtegye. Tippek?
24/L

A kérdés kiírásának időpontja: 02-09 01:11

A válaszok
csak ha berreg

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 01:13
 A kérdező kommentje:
Kössz. És ha én berregek neki, szerinted vissza berreg majd? :)

A komment megírásának időpontja: 02-09 01:23
sztem ezt nem tudod kicsikarni belőle. nem azért nem ad hangot, mert nemelég oldott, hanemmert ő ilyen. az én pasim sem ad hangot, pedig oldott ez 100%,. és élvezi is.

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 02:18
Nem tehetsz semmit.Első kapcsolatomban én sem "beszéltem"!Most "beszélek".Szerintem nagyon partnerfüggő az efféle kommunikáció,de nagyon klassz dolog,felér egy orgazmussal!

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 09:20
a nyögés, sóhaj nem csak h izgató de ezzel tudja vki kifejezni h mi nagyon jó mi kevésbé és hasonlók, szerintem az elején kellett vna rászoktatni...az én párom sokat hangoskodik és megőrülök érte....de vannak akik nem ienek..szentem ez egyéniségtől függ..:D

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 09:36
próbáld meg "kitenni" vmilyen nagyon intenzív élménynek (pl ha van klitostimulálód vagy vibrid, akkor masszírozd meg neki ezekkel, a több ezres fordulatszámot senki nem bírja ki anélkül, h ne adjon ki vmilyen hangot :D )

amúgy én egyszer voltam egy olyan pasival, aki nyögött, nagyon rágerjedtem, h hallhatom :)
de a legtöbb tényleg csendes sztem (nem mintha olyan sokkal lettem volna :D )

24L

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 12:16
Én felizgulok tőle, ha a barátom nyögdécsel. Egyszerűen imádom, és ebből az jön le nekem, hogy neki is tetszik a dolog ;)

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 02-09 18:23
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!

Nyereménytár
Tudj meg mindent a szerelemről!

Focikatalógus

Apróhirdetések

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu