Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Az új barátommal tegnap feküdtem le először náluk és egy elég furcsa dologgal hozakodott elő. Kiderült, hogy van egy vibrátora és azt akarta, hogy szex közben a seggébe legyen. Ez perverzségnek számít?

Nem vagyok tapasztalatlan, de ilyennel még nem találkoztam, és belementem. Ő nagyon élvezte, elég hangos volt, viszont nekem ez annyira kellemetlen volt, hogy nem tudtam élvezni. Ma elbeszélgettünk a dologról, és rákérdeztem, hogy vonzódik e a fiúkhoz. Azt mondta, hogy soha nem lenne együtt egy másik pasival, csak ez egy extra élvezetet nyújt neki. Nagyon szeretem őt a kapcsolatunk nyílt, és őszinte, de mégegyszer nem szívesen élném ezt át. Szerintetek hogyan tovább? (22 éves lány)

A kérdés kiírásának időpontja: 2008-09-06 19:21

A válaszok
1 2
Hát, szerintem egy nő férfi kapcsolatba ez még belefér. Sokan megbotránkoznak hogy ez perverz dolog, és biztos sokkal elfogadottabb hogy inkább a nők seggébe dugjanak mindent, de ez megint más tészta. A barátod ott szúrta el szerintem hogy ezt nem a legelső együttlétkor kellett volna elővillantani. Később is rávezethetett volna téged hogy egyáltalán mi a hozzáállásod. Nem hiszem hogy neheztelt volna ha nem mész bele. Mondd meg neki őszintén hogy nem esett jól, és beszéljétek meg. Aztán kituggya, ha későbbiekben jobban ráhangolódsz mind testileg mind érzelmileg a fiúra, talán majd időnként lesz kedved eleget tenni ennek a kis játéknak.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 76%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-06 20:51
Igen sztem is az a baj hogy elsőre előrukkolt vele.

Ez a válasz 74%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-06 20:54
Szerintem ez még egyáltalán nem perverzió, csak talán az időzítéssel volt egy kis gond, meg még az együttlét előtt beszélni kellett volna erről.
Ne aggódj ez nem a homoszexualitás jele, csak a kedvesed nagyon nyitott, és ellenérzéseit leküzdve egyszerűen tudja mi jó neki. Csak figyeld szex közben mennyire élvezi, ez csak neked is felkorbácsolja a izgalmi állapotodat, és segítsd, hogy még jobb legyen neki. Természetesen vívd ki magadnak, hogy rád is ugyanannyi figyelmet szenteljen.
Esetleg a vibrátort megkerülve, de az ujjaddal is izgathatod ott lent, miközben orálisan kényezteted. Ettől biztos a tenyerén fog hordozni!
Petranova

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-07 10:14
Az nem furcsa ha egy nő használja akár a végbelében is,de ha egy pasi akkor igen?És ettől már buzi?
Ez hülyeség!Arra nem gondol senki,hogy esetleg megtapasztalta a prosztataorgazmust?

"A prosztatamasszázs természetesen más fogásokkal együtt is alkalmazható. Rámenős hölgyek például mialatt ujjukkal az ánuszban működnek, szájukkal a péniszt kényeztetik. Némelyek szerint ez a gyönyörök csúcsa. Ez a masszázs potencianövelésre is kiválóan alkalmas. "
http://www.noi-praktikak.com/?kat=Orgazmus&cikk=A+prosztataorgazmusr%F3l
Tapasztalatgból mondom,h imádják a pasik,jobb,mint az eddig ismert sima orgazmus és gondolom nem ismeritek még annyira egymást,h ő erre megkérjen v.nincs még benne tapasztalatod ezért nem.Ha kellemetlen hagyd ott őt,mert biztosan nem fog a kedvedért lemondani róla,hogy aztán titokban csinálja egymagában.A szexet lehet jóval magasabb fokon űzni,de gátlásokkal nem megy.

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-07 12:44
1 2
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!
Szex témájú honlapok gyűjteménye

Csajozz be!

Tuti képeslapok

Elvált nők és férfiak portálja

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu