Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Az új barátommal tegnap feküdtem le először náluk és egy elég furcsa dologgal hozakodott elő. Kiderült, hogy van egy vibrátora és azt akarta, hogy szex közben a seggébe legyen. Ez perverzségnek számít?
Nem vagyok tapasztalatlan, de ilyennel még nem találkoztam, és belementem. Ő nagyon élvezte, elég hangos volt, viszont nekem ez annyira kellemetlen volt, hogy nem tudtam élvezni. Ma elbeszélgettünk a dologról, és rákérdeztem, hogy vonzódik e a fiúkhoz. Azt mondta, hogy soha nem lenne együtt egy másik pasival, csak ez egy extra élvezetet nyújt neki. Nagyon szeretem őt a kapcsolatunk nyílt, és őszinte, de mégegyszer nem szívesen élném ezt át. Szerintetek hogyan tovább? (22 éves lány)
Ahhoz, hogy válaszolhass, először be kell jelentkezned az azonosítóddal! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt seperc alatt megteheted!
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!