Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdés
Problémám van. Néhány hónapja vagyunk együtt a barátommal, mióta megtörtént az első együttlétünk, azóta a barátom pénisze döglött halszagú, míg a hüvelyem hagyma szagot áraszt. Tartok tőle, hogy ez valami betegség. Ti mit gondoltok?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 21:59
Piacon éltek??
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ez a válasz 92%-ban hasznosnak tűnik. A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:00
ma 22:00-nek
Nagyon jót röhögtem.Ott a pont:):)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:04
Szerintem főzzetek halászlevet...!
Bocs, muszály volt elsütnöm! HöHö
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:06
ne fürgyééé le!
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:09
menj el nőgyógyászhoz,mert ez gombás fertőzésre utal!Ha eddig nem éreztél ilyet magadon akkor valószínű,hogy tőle kaptad el.Ha sok a folyásod,akkor tuti,hogy gomba,de a kellemetlen szag is gombát jelez!Ha el akarod kerülni a dokit akkor vegyél a patikában Kanesten Kombit!Használd a krémet a barátodnak is!Néha nem árt egy betadinos hüvelyöblítés sem!A Betadin gombaölő és fertőtlenítő!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:10
üljetek rá a tűzhelyre és csináljatok hagymás sült halat!
FAKE!
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:18
fürödtetek azóta?
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:18
Éhes lettem!!!
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:31
ne haragudj,tudom h parasztság,de nem bírtam ki nevetés nélkül.. fúúh..ez jól esett :DDD xD..
Am orsov a lelke.. vagy ah szereted a halat a barátod meg a hagymát akk no problem :D xD
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának időpontja: 03-09 22:34
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik? (Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett. Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet, ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted! Válasz küldése!