Mindenben kereső:

Szerelem, szex - Szexualitás témában kereső:

Kategória: Szerelem, szex > Szexualitás

Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés

Buziság a "haveri zsebhokiverseny" meg hogy haverok egymásnak lemérik hogy ki mennyi idő alatt veri ki meg milyen messzire megy el meg hogyan?

találkoztam 1 érdekes emberrel...
A kérdés kiírásának időpontja: 2008-09-24 22:02

A válaszok
1 2 3 4
mi a faszom az a zsebhokiverseny

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 0%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-25 13:28
Nő vagyok. Szerintem nem buziság, úgy 15 éves korig. Utánna sem buziság, hanem gáz..

Ez a válasz 37%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-25 13:45
szerintem a férfiak nagy százaléka megtette ezt a koleszos korszakában!istenem,akkor kezték el tutujgatni a jancsit!nekem is volt hapim,aki mesélte miket csináltak,ma már 35 éves család apa,és nem akar válni egy férfi miatt!!

Ez a válasz 20%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-25 14:59
 A kérdező kommentje:
én 17 vagyok, szerintem se normális dolog, ez az ember akivel tegnap összefutottam kb 2szer annyi idős, mint én, elkezdtünk dumálni, pár perc után már az volt a téma, hogy hány csajjal volt, és neki mekkora, hogy megy el, meg hogy haverokkal versenyeznek ilyen dolgokban meg ilyesmik...

A komment megírásának időpontja: 2008-09-25 15:30
Hát nemtom nekem lány létemre soha nem jutott eszembe letapizni vagy akármi a barátnőimet, még akkor se mikor tini voltam O.o Szerintem kissé túlmegy a barátságon, hogy a másik nemiszervét fogdossam... bár ti tudjátok, ízlések és pofonok.. :P

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-25 19:09
"lemérik hogy ki mennyi idő alatt veri ki"
Ez különösen nyerő a jövő szempontjából, mert ettől aztán jó sokáig fogják bírni az ágyban... -.- Aztán nem értik miért...

Ez a válasz 49%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 90%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-25 19:10
fú, de kibaszott érett mindenki... 22 vagyok, és még mindig nincs edzőtábor zsebhokiverseny nélkül...

és mégsincs problémám azzal, hogy hetero maradjak.

prűűűdek :D

Ez a válasz 87%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-25 21:45
Az 1ik haverom ágyba vizel, nem tudnátok segíteni? Annyira ez jutott eszembe... naná hogy nem te csináltad...XD azt hittem ilyen: "találkoztam 1 emberrel aki..." dumák nincsenek. LOL

Ez a válasz 31%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-25 23:13
Ennyi buta embert egy rakáson. Ez tényleg teljesen normális dolog. Hozzátartozik a fiatalkorhoz, vagy csak "életérzéshez", egy kis hülyülés a haverokkal néha-néha, mi ezzel a baj? A prűd emberek ítélik ezt el...

Ez a válasz 66%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-26 01:42
utólsó válaszoló!!! inkább te vagy a hülye!!! a férjem is olyan suliba járt ahol nincsenek csajok de eszébe se jutott volna ilyen hülyeség! nem tudom honnan veszed azt hogy ez normális dolog... ezért van ennyi buzi a földön... meg bisexuális... ha egy férfinek van undora ahoz hogy más férfit kielégitsen vagy akár megdugjon... hát ahozz kell egy kis hajlam...

Ez a válasz 53%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-09-26 06:11
1 2 3 4
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)

Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Tudj meg mindent a szerelemről!

Csajozz be!

Pasizás

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu