Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha barátom nem élvezett belém...

Ha barátom nem élvezett belém szűz vagyok? 18/L

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 18:38
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
93%

Persze h az vagy, Te igazából mindig is az maradsz:)

Komolyan mondom annyira pofátlanok lettek ezek a mai lányok:) a végén már az lesz a szűz, aki még nem szült gyereket:)

A legdurvább az amikor dugtak már seggbe de rendesen még nem akkor ugye szűz vagyok???? XD

2009. okt. 5. 18:41
 2/47 anonim ***** válasza:
92%

b*zdm*g ez durva xDD volt benned f*sz szóval nem vagy már szűz

18 évesen nem tudod akkor minek csinálod??

2009. okt. 5. 18:41
 3/47 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Nem! A szüzesség nem attól függ, hogy a párod beléd élvezett-e hanem, hogy megtörtént-e az aktus. Ha igen, akkor akár beléd élvezett, akár nem, akár átszakadt a szűzhártyád, akár nem, akár volt orgazmusod, akár nem… Te már nem vagy szűz…

17 éves szűz lány

2009. okt. 5. 18:43
 4/47 anonim válasza:
87%
nem vagy már szűz te böszmelány, már akkor nem voltál szűz amikor a pasid berakta a farkát
2009. okt. 5. 18:45
 5/47 anonim ***** válasza:
82%
Komolyan mondom ide már hülyék járnakXD
2009. okt. 5. 18:45
 6/47 anonim ***** válasza:
88%

Aranyom, nagyon nem vagy tisztában az élet fogalmaival...:

A mai óra anyaga: pontosan mit jelent, ha elveszitjük a szüzességünket?

Tehát: ha a hüvelyedbe ( a lábad között található, a végbeled és húgycsöved között) egy férfi/fiú/pasi/csávó vértől duzzadó péniszét (hasa alatt van, ált. 12 és 22 cm között) beleteszi, magyarán tövig nyomja, az azt jelenti, hogy már nem vagy szűűűz!!! Gondoltad volna???

Az semmit nem jelent ha nem élvezett beléd (az sem ha nem pisil vagy sz.arik bele) akkor sem vagy már szűz.

De!!

Jótanács: kicsit nézz utána ezeknek a dolgoknak, és várj még a szexszel egy 10 évig, és ja...

Megvan rá az esély hogy terhes lettél!

Azt is leirjam, hogy hogy megy végbe???

Aztak*rva...

L/22

2009. okt. 5. 18:48
 7/47 A kérdező kommentje:

Oké, köszi a válaszokat! :)

Igazából nekem ő az első pasim és még csak kb másfél hónapja kezdtem el felfedezni a testem és még csak most tanulok mindent, szóval eléggé kezdő vagyok és tanulásba benne van a szex is :)

2009. okt. 5. 18:48
 8/47 anonim ***** válasza:
95%
De ugye azért volt rajta gumi? (Nem hinném, hogy gyógyszer szedsz.)
2009. okt. 5. 18:54
 9/47 anonim ***** válasza:
70%
Jézusom milyen kérdés ez ? egyáltalán hány éves vagy ? vagy már azt sem tudod? vagy az öskorból jöttél? vagy az ufok dobtak le ?xd
2009. okt. 5. 18:56
 10/47 anonim ***** válasza:
84%
jézusom...esetleg bilológia órán nem figyeltél? vagy vmi felvilágosító óra mikor védőnéni jön? pff...×D
2009. okt. 5. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

MIT CSINÁLJAK AZ ÁGYBAN HA A BARÁTOM MÉG SZŰZ DE ÉN MÁR NEM DE ÉN IS 2ÉVE NEM CSINÁLTAM?

AZT AKAROM HOGY élvezze az elsőt széppé akarom tenni és azt ha kicsit vad lenne ÖTLETEKET!! de én sem vagyok benne nagyon ebbe a témába!! írjatok pár jó dolgot mit hogyan!!?és a védekezést is hogy hogyan kéne!! előre köszi

Alhasi szúró fájdalom jobb és bal oldalról, mellfájdalom utalhat terhességre? (Amúgy szűz vagyok és csak berakta de nem annyira hogy átszakítsa a...

Én egy 16 éves szűz lány vagyok . A barátom be rakta nekem a hímvesszőjét de nem szakította át a szűzhártyám és nem élvezett belém ez volt februárban a menstruációm után egy másfél héttel most márciusban késett a menstruációm három napot de megjött.és most március...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!