Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szempont neked, ha uszodába, edzőterembe mész,hogy szép testeket láss zuhany alatt?
Figyelt kérdés
zuhanyzó, öltöző, meztelen2022. márc. 1. 00:00
1/9 anonim válasza:
Nem szempont nekem, de inkább szép, fiatal, sportos testeket lássak mint öreg szőrös elhízottakét.
Hetero vagyok, de szeretek másokat megnézni, és azt is szeretem ha màsok néznek engemet.
2/9 anonim válasza:
Sememmyire. Be se szoktam memni a zuhanyzóba.
4/9 anonim válasza:
Csak uszodába, vagy strandra járok. De egyáltalán nem érdekel senkinek a teste sem.
5/9 anonim válasza:
jo látni meztelen izmos fiukat,jo kerek popo,szép dakok..imadom
6/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem szempont. Edzeni megyek, nem nézelődni a testeket.
7/9 anonim válasza:
Nyilván nem ezért megyek,viszont ha már ott vagyok és előttem van nem tagadom,hogy megnézem és jól esik a látvány. Ugyanígy azt is látom,hogy engem is megnéznek,ahogyan mást is.
8/9 anonim válasza:
Az edzőteremben az emberek 90% el van hízva, aki fogyni szeretne.
Őket akarod látni??
9/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Nekem természetes a meztelenség, így nem számít ki, hogyan néz ki meztelenül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!