Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szeretném próbálni gumi nélkül a barátnőmmel. Mit csináljak, hogy ne legyen belőle baba?
Én lassan 25 éve nem védekezem, úgy hogy van rá esély, hogy megtanuljátok....
a párom tanult meg egy módszert és alkalmazza, a technikáját több évig fejlesztette és gyakorolta lehet neki kellene most válaszolnia annyit tudok, hogy nincs magömlése még több szex után és napok után sem mikor együtt vagyunk....
nem tudom mennyi idős vagy, de nem merem ajánlani neked a mi módszerünket, de létezik !! több év gyakorlása és rutin szükséges
talán irj priviben!
Szeritem nagyon fiatal vagy és valszeg a barátőd is. A 72 órás tablettát rögtön felejtsd el, mert az ebben a korban tuti hormonzavar. Ha a barátnőd idegenkedik tőle, ne erőétesd az állandó gyógyszert. Nagyon megterheli a szervezetet. A megszakított érintkezés csak nagyon gyakorlott pasiknak való. Sajnos szinte biztos hogy aA hüvelyi kencék jók, ha nagyon szeretitek egymást, és szívesen vállaljátok a kis kockázattal, de bekövetkezhető terhességet. Végülis szerintem ha ennyire nem akarsz a barátnődre vigyázni és ennyire fontos hogy gumi nélkül élvezhesd a szexet, akkor egy ari pufók baba sem zavar majd téged, főleg ha rád hasonlít.
Szerintem 2 tuti védekezés van, a gumi és az állandó tabletta. Mivel a barátnőd nem akar tablettát, marad neked a gumi. Lesz majd időd kipróbálni a gumi nélküli szexet is. Legkésőbb akkor, amikor az első gyermeket tervezed a feleségeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!