Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 21 napja szedem a Belara...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 napja szedem a Belara fogamzásgátlót. A havim 2. napján kezdtem el szedni. Már ad védelmet, csinálhatom gumi nèlkül?

Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem ad, de én inkább várnék, ha nem szeretnél teherbe esni.
2022. okt. 9. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan a mellé adott betegtájékoztatóban is olvasható, már bőven működik, bízhatsz benne.

Az #1-et nem értem, ha szerinte is ad védelmet, akkor miért várna?

2022. okt. 10. 05:39
 3/9 anonim ***** válasza:
#1-es vagyok, mert pont így estem teherbe. Nekem nem okozott gondot, mert most boldog 2 éves lányom van. De én is éppen csak elkezdtem szedni a 21-22 napon járhattam a fogamzásgátlóval és mint látható nem védett.
2022. okt. 10. 06:33
 4/9 anonim válasza:
100%
Nem, inkabb vard meg mig megjon az elso fog.gatlos mensid es csak utana csinaljatok gumi nelkul
2022. okt. 11. 04:51
 5/9 anonim ***** válasza:
28%
Ha nem vagy teljesen hülye, sose csinálod gumi nélkül.
2022. okt. 11. 08:51
 6/9 anonim válasza:
Jó barátomék, csak fogamzásgátlót használtak. Most egy gyönyörű csöpséggel gazdagabbak. Ergó nem 100%. Ha nem akarsz gyereket, meg egy rakat nemi betegséget (syphilis, gonorea,HIV, Hepatitis, herpesz,gomba, stb.) Akkor gumit húzatsz a partnerrel. Valaki azt írta ne légy hülye.Én azt mondom légy okos.
2022. okt. 13. 08:09
 7/9 anonim válasza:
100%

Ti normálisak vagytok??? Fel se fogom, hogy hogy lehet ennyire megalázni és bántani valakit, aki gumi nélkül szeretné élvezni a szexet (mert milliószor jobb nélküle). Ti csak a mindenkivel orrba-szájba dugós embereket ismeritek?? Hosszú kapcsolatba miért kéne mindig azt a rohadt textil darabot maguk közé nyomni??

Kérdező, én 5 évig szedtem fogamzás gátlót, menzesz első napján vettem be, amint elmúlt, már nem használtunk óvszert. Most 14 hetes kismama vagyok, mert szerettük volna, ha megszületik a kicsi biztos újra tabizni fogok

2022. okt. 13. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:
#6, nincs 100%-os fogamzásgátlás! De a leghatékonyabb a tabletta. Sok százmillió nő igazolja.
2022. okt. 15. 04:15
 9/9 anonim válasza:
Ha a párodról (barátodról) van szó, akiben megbízol, hogy nem dug félre, akkor ennyi idő már elég a Belara hatásosságának. Persze ez nem jelenti azt, hogy másokkal is csinálhatod. Az, hogy nem leszel terhes 99,99%. De ne lepődj meg, ha még nem csináltad soha gumi nélkül, akkor a higiéniától függetlenül sem árt óvatosnak lenni, ha nem is kifejezetten a nemi betegségek, hanem apróbb fertőzések esélye miatt. Magyarul illik, hogy te se lépj félre mert a teherbeesés veszélye miatt biztonságban érzed magad.
2022. okt. 16. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!