Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes??
Bőven késhet a stressz miatt is, igen.
Főleg, ha most még ezzel is ráteszel egy lapáttal.
Az eseményutáni tudtommal csak 72 órára vonatkozik szóval ez esetben az sem játszik. Nekem pont, hogy felborult tőle egy jó ideig a hormonháztartásom.
Mi van a ... helyén? Mert ha kifolyt a sperma mikor kihúzta, abban van rizikó. De ha jól értelmezem előbb kivette. Így duplán kizárt, sőt triplán, mert menszesz előtt 1-2 nappal nagyon ritkán van peteérés.
Stressztől késhet. Eseményutáni az csak 72 óráig hat- nem véletlenül eseményutáni, viszont valóban okozhat komolyabb hormongondokat is.
Ha az megnyugtat vegyél terhességi tesztet.
Én sem értem hogy a … mit akar jelenteni ebben az esetben
Viszont azt írod nem volt lyukas, és hogy kivette mielőtt elment így kb semmi esély sincsen erre
Szimplán késik.
Párommal 2 éve vagyunk együtt ennyi ideje is kb aktív szexuális életünk van egymással.
Van hogy valamiért 3 hónapig nem jött meg aztán vissza állt, aztán 2 hónapig.
Szóval néha elég össze vissza neki.
Gumival védekezünk eddig nem volt baj, pedig mindig "benn elvezek"
Egyszer hittük azt h baj van de nem volt.
Vettünk esemény utáni de kiba*zottul szét baszta a rendszert szóval azt ne.
100% nem vagy az. Olvass kicsit utána a megtermékenyülésnek, a kiveréstől max akkor lehetsz terhes, ha utana szinte azonnal felnyúlsz magadnak. És akkor se menszesz előtt.
De egy hetes késésnél miért nem csináltok egy tesztet, könyörgöm? Nem paráznátok feleslegesen a semmire. De egyébként sem leszel terhes így...
Én is voltam fiatal, de jajj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!