Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző előváladéktól teherbe esni? Ti ismertek ilyen párokat akiknél így lett a baba?
Pearl-index: egy év alatt a megszakítással hazardírozó párok 30-35%-ánál történik fogantatás. Szóval ja, nagyon is jellemző. A megszakításos és a naptár módszer viszi toronymagasan a nem kívánt terhességek listáját.
Van aki évekig megússza, másnál meg pár alkalom után jön a gólya. A bibi, hogy előre senki sem fogja tudni melyik csoportba fog tartozni.
A fiunk így született.
Letettem a fogamzásgátlót, de 1 mensit ki akartunk várni, míg újra élesben próbálkozunk.
1x csináltuk gumival, nagyon nem jött be egyikünknek sem. Ott tuti nem került belém semmi.
Aztán elmentünk nyaralni, ott 1x szexeltünk, megszakítással. Konkrétan a hasamra élvezett, a kezem hatására, szóval nem is az, hogy csak kikapta, így fix, hogy nem bennem ment el.
Utana pedig otthon fetrengtem 2hétig hasmenés-hányás-lázzal, több szex nem volt abban a hónapban.
Vártam, vártam, megjöjjön az első gyógyszer nélküli mensi. Semmi. 30.napon erős pozitívat teszteltem.
Szóval a nyaraláson, előváladéktól, egyetlen szexből (vagyis úgy értem, hogy az az 1 alkalom volt amikor megtörténhetett) fogant meg a fiunk.
#7: Így teljesen rendben van, ha nem gond ha jön alapon csináljátok. Ráadásul ugye ciklust is lehet nagyjából figyelni
Nekem van egy hormonális betegségem, ami miatt évekig nem estem teherbe megszakítással. Sok más nőnek is van ilyen, gyakori betegség. Szóval nem lehet tudni, mikor valaki azt mondja hogy 10 évig nem esett teherbe így, akkor az mitől is van. Mert nem attól, hogy nem lehet az előváladéktól teherbe esni:D hanem vagy baromi szerencsés és/vagy ciklust monitorozva csinálta. Vagy van egy hormonális gondja, amiről nem is tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!