Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
A sablon kérdés.. igazából valószínűleg túlreagálom a dolgokat. Tanult ember vagyok, csak a tapasztalat hiányzik. Először pettingeltünk a barátommal. Gyakorlatilag nem történt ejakulació a barátom részéről, maximum csak előváladék lehetett. Ő 1-2-szer odanyúlt a nemi szervéhez, azután folytatta a hüvelybe hatolást ujjal. Mivel először történt ez velem, így rástresszelek erre, legközelebb biztos jobban figyelek minden részletre. Csak kíváncsi vagyok, hogy jogos-e az aggodalmam.
Köszi előre is :)
"Tanult ember vagyok"
Ez mit takar? Álltalános iskola 5. Osztály biológia órán épp beteg voltál?
Nem fejtem ki jobban mint a #2. De nem. Nem lehetsz ennyitől terhes.
Kedves #3.
*Általános iskola
Illetve nem, nem voltam beteg. Ez volt az első alkalom, hogy ilyet csináltam és felmerült bennem a kérdés, "mi van ha...". Mert tudom, hogy az előváladékban is található spermium. De kedves #2 válaszoló kifejtette, így alábbhagyott a túlgondolásom. Köszi a választ:)
Na már nyelvészkedünk egy elütött plusz betű miatt?
Mi az, hogy " mi van ha... "
Ha tudod, hogy az előváladékban is van spermium azt miért nem tudod, hogy a saját tested miként működik?
Nem tanult vagy Te kedves kérdező, csak egy szűz 18 év allatti.
Ezek a fránya l betűk :/
A véleményekre voltam kíváncsi, hogy a tapasztaltabb emberek tanácsot adjanak. Végülis erre való az oldal.
A válsz az, hogy igen. Lehetsz terhes.
Az előváladékban bár jóval kevesebb spermium található mint önmagában az ondóban de amennyiben életképes spermium bejut a méhszájig akkor teherbe lehet esni. Bár ennek a valószínűsége elenyésző, ( nagyjából 5% ) de megeshet.
Maga a hüvely mélysége nagyjából 9-11 cm.
Egy 17 cm hosszú pénisz azért tud teljesen behatolni mert magát a méhszájat tolja ilyenkor fel. Ez azért nem fáj a nőknek, mert a méh szája érzéketlen.
Szóval kézzel is simán elérhető a méhszáj.
Nem kell izgulnod, mert nagyon sok véletlennek kell egybe esnie ahhoz, hogy teherbe ess egy ilyen esettől. De nem árt az óvatosság.
Pici helyesbítés.:
Ami kimaradt mielőtt megköveznek. A 17 centis pénisz nem nyomja össze a méhet, mert maga a hüvely is képes nyúlni főleg izgalom hatására. Így a kerek. De csak akkor nyúlik " alkalmazkodik " ha a behatoló hossza nagyobb mint maga a hüvely alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!