Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tablettát vagy óvszert ajánlotok? Vagy a kettőt együtt?
Szerintetek melyik védekezés a legjobb?
Tablettáról nagyon sok rosszat hallok,viszont az 100%-os védettséget nyújt,de csak az óvszer véd betegségek ellen.
Akkor melyik a legjobb választás?
Lányok,ti melyiket használjátok és miért?
Azt hallottam elsősorban,hogy meddőséget okozhat.:(
Egyébként komoly kapcsolat szempontjából érdekelne.
Ha állandó kapcsid van és mindig sexeltek akkor a fogamzásgátló a jobb, de ha csak ilyen alkalmi sex van akkor a gumi.
Szerintem !! 18/F
én inkább a gumit ajánlanám. A tablettákkal az a baj, hogy olyan mellékhatással járnak (rosszullét, hányinger vagy éppen megváltozik az ember viselkedése), ami a kapcsolat romlásához vezethet. Legalábbis ez az én véleményem.
Egy távoli ismerősöm mesélt a barátnőjéről, aki a fogamzásgátló szedése után megváltozott teljesen: depis lett, nem volt jó a szex, stb. Elment orvoshoz és akkor derült ki, hogy az a tabletta miatt volt az egész, úgyhogy le is állt vele!!!
utolsó vagyok megint: és nem is lehet tudni, hogy allergiásak vagyunk-e erre! nagyon kell odafigyelni.
Most jutott eszembe, hogy a gimis barátnőm gyógyerekre allergiás, tehát fogamzásgátlót sem szedhetett
Azért a fogamzásgátló választásához nem elég annyi, hogy "mit ajánlotok?". A megfelelő módszer kiválasztásához mind a két felet ismerni kell, meg mindenféle egyéb körülményt.
Hány éves vagy, van-e olyan körülmény, ami kizárja a tabit, rendben van-e a ciklusod, a párod egyáltalán hajlandó-e felhúzni az óvszert, allergiás-e a gumira vmelyikőtök, mennyire tartós a kapcsolat, van-e esély arra, hogy vmelyikőtök esetleg hordoz vmi nemi betegséget stbstb.
Így látatlanban ismeretlenül azt mondom, hogy a gumi megfelelő. Egyrészt elég nagy biztonságot nyújt, véd a nemi betegségektől és nincs semmilyen káros hatása.
Ezzel szemben a tablettát az én dokim 18 év alatt nem ajánlja, ezer meg egy dolog van, ami kizárja a szedését stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!