Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire tudatlanok, tájékozatlanok a korombeliek?
Komolyan néha csak csodálkozom, hogy ezt egy 16 éves lány kérdezi?!
Azt sem tudják, hogyan lehet "szerezni" fogamzásgátló tablettát, de nekik "kell".
Ennyire nehéz lenne gondolkozni néha? Vagy esetleg utána olvasni?
Néha kínomban már röhögök, hogy ez nem, ez egyszerűen lehetetlen!
Vagy csak én voltam mindig is túl tájékozott, és csak nekem egyértelműek ezek a dolgok? (tabletta felíratása, vizsgálatok, mechanizmusa, a naptármódszer, fogamzásgátló szedése, mit tegyünk, ha nem jön meg, és még sorolhatnám..)
Mégsem tudnak.
Itt kérdezősködnek, hogy mit kell tenni, ha kiszakad a gumi.. Könyörgöm, rá kéne keresnie gyorsan egy nőgyógyászati ügyeletre, nem itt kérdezősködni..
Es ha a szuleiktol nem kerdezik meg, egybol ide kell jonni? Miert nem jarnak utana ok maguk?
En soha semmit nem kerdeztem a szuleimtol, de nem is volt szuksegem a valaszaikra, mivel egyedul is meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!