Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivertem a farkamat és sperma került a kezemre aznap nem is fürödtem már meg nem is mostam meg a kezemet! és másnap kb 23 óra telt el megujjaztam a barátnőmet nagyon félek ( mindenhol mást írnak) Lehet e terhes a kézen élnek egy napig a spermiumok?
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 16:25
1/17 anonim válasza:
Nyilván ha nem mostál kezet egy napig, akkor a sperma a barátnőd legkisebb problémája.
3/17 anonim válasza:
szegény gyereket sajnálom hogy ilyen hülye apja lesz... biztos a te apád is így csinálta fel a mutit ...
4/17 anonim válasza:
Ha olyan okos vagy, hogy feltetted ezt a kérdést, akkor tudhatnád, hogy a spermiumok 1 hétig is bírják levegőn, sőt, oxigént belélegezve szaporodnak is az ujjaidon, és akárkivel kezet fogsz, az terhes lesz. Sok boldogságot!
6/17 A kérdező kommentje:
Légyszíves nagyon parázom igen komoly kérdés ! valaki légyszi egy értelmes választ !
2014. jan. 13. 17:09
7/17 anonim válasza:
A barátnőd nem lehet terhes, te viszont igen, mivel ozmózissal beléd került és megtermékenyültél.
8/17 A kérdező kommentje:
Légyszíves ennyire még sosem izgultam terhes lehet tőle ?
2014. jan. 13. 17:17
10/17 anonim válasza:
hát én nem a terhesség miatt aggódnék,hanem hogy 23 órán keresztül nem mostál kezet és utána a redvás kezeddel ujjaztad a barátnőd! higiénia a köbön..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!