Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumi nélkül, aktus után, tiszta farokkal 1 perc. Lehet terhes? Magyarázat alább.
18:24!
Szintén eü.-is :)
Csak nem te vagy az a másik fórumról :) :) :)
Aham :) :) :)
Megtaláljuk egymást mindenhol :) :) :)
Lányok, legalább is eddig úgy néz ki.
07.03.-ára hivatalosan, de amennyi ikres kismama szült meg mostanság idő elött ( 30. hétre, 27. hétre ) már nem is reménykedek benne, hogy addig kihordom őket. Meg minden alkalommal más a szülés időpontja. Volt már olyan, hogy 07. hó vége. Nah, persze :)
köszi szépen a válaszokat..
még annyi, hogy egyébként egy szóval se mondtam, hogy nem jött meg neki, csak ettől tartok, hogy ha stresszel, akkor nem fog megjönni neki.. :)
jövőhét szombaton kiderül :)
köszi mindenkinek, gratula az ikrekhez
23 hetes vagyok :)
A neveken még gondolkodunk :) :) :)
Kérdező!
Köszi :)
Ha nem pisiltál hiába mostad meg a húgycsőben marad még sperma ami ha berakva kicsorog akkor bajt okozhat.
A 99.99% hogy nem lesz terhes meg erős barokkos túlzás.
Ugyanannyi az esélye mint az előváladéktól.
Ami 50-50%
Vagy az lesz vagy nem. :S
Aktus után ha vizelsz az kitisztítja de ha be is teszed neki megmosva pisilés után ha megint felizgulsz megint lesz előváladék és megint lehet benne spermium azaz megint csak ugyanannyi az esélye.
Ez van.
Ha féltek a terhességtől akkor csak gumiban. Tudom jobb natúrban lenni a punciban de ez van. Vagy beriskeled vagy a biztonság.
Nem győzöm felemlegetni egy lányismerősömet akinek a pasi bedugta majd kihúzta és egyből gumi. A bejutott előváladék azóta megszületett és idén ősszel már iskolás lesz.
Igaz a csaj olyan szinten pregnáns, hogy egy gumiszakadásból (amiből megint csak pár csepp távozhatott) abortusz lett a vége. Van akinél ez bőven kevés ahhoz, hogy baj legyen. De ezt kockáztatni nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!