Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyu elakar vinni nőgyógyászhoz tablettát iratni, de nem tudja, hogy a közelmúltban lefeküdtem a barátommal. Azt tudja, hogy nem vagyok már szűz. Meg tudja mondani a nőgyógyász, hogy kb mikor volt az aktus?
Figyelt kérdés
És mi fog velem történni a nőgyógyásznál?2015. júl. 14. 20:45
1/5 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, hogy ha csak gyógyszer kell akkor csak vért vesznek vagy meg is vizsgálnak.
Ha megvizsgálnak akkor méhnyakrák szűrést csinál :D
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy meg fogja említeni a doki, hogy nem vagy szűz :) Mellesleg sporttól vagy akármi mástól is elszakadhat a szűzhártyát, ami nem egyenlő azzal hogy te szexeltél is... Nem lehet megmondani, hogy mikor szexeltél és hányszor (max látszik, hogy valaki már agyon van dugva). Szerintem anyukád szívesen elmondja, mire számíts a dokinál, ha megkérdezed :)
3/5 anonim válasza:
Csak akkor, ha 1 napon belül volt, és csorog belőled a lé.
Amúgy miért érdekel? Nem ezzel fog foglalkozni, és az anyukád sem.
A tabletta írásánál a legfontosabb a vérvizsgálat - ezt nem szabad kihagyni!
4/5 anonim válasza:
Ha elmúltál 14 akkor egyedűl is mehetsz dokihoz, illetve választhatod, hogy csak az anyád nélkül menj be a rendelőbe.
A dokit is kötelezi a titoktartás.
Utólag a pontos időpontot nem lehet megmondani, csak a tényt, hogy szűz vagy-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!