Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Escapelle eseményutáni tabletta után terhesség? Veletek előfordult ilyen?
A menstruaciom első napján elment bennem a barátom, volt már ilyen többször, és nem lett belőle semmi gond. Viszont most a ciklusom 9. napján is sperma került a huvelyembe, úgyhogy bevettem Escapelle tablettát, még 1 napon belül.
a menstrum elég rövid volt, 4 napos, és a ciklus 9. napján egy pici barnazas kíséretében nyákos-kocsonyas hüvelyváladekom volt, pont akkor történt a baleset. Azt gondolom van esély, hogy pont korai ovulaciom volt akkor.
nem vagyok már tini, és a barátom életem szerelme. Nem katasztrófa, ha mégis terhes vagyok, csak nem terveztük és most nem időszerű. Kérlek ítélkezők ne írjanak! Csak ha van valakinek a témában tapasztalata.
Minimális esély van rá csak.
Aktus után két héttel csinálhatsz egy tesztet és akkor ki tudod zárni a terhességet. Viszont a mensid lehet késni fog vagy akár elöbb is megjöhet, szerintem ne alapozz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!