Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti élnétek olyan kapcsolatban ahol ti félreléphettek de a pasitok nem?
Figyelt kérdés
Vagy akár cuckold kapcsolatban?2020. ápr. 28. 10:18
4/13 anonim válasza:
Ilyenben vagyok. Igaz hogy ő nem tudja.
6/13 anonim válasza:
Boldogan, de csak akkor, ha annal tobbet nem lat, mint hogy csinosan elmegyek otthonrol.
Nem egy friss kapcsolatban persze, de 11 ev utan vidaman.
7/13 anonim válasza:
Mi a különbség a címben szereplő felállás és a cuckold között? Annyira nem értek hozzá, bevallom őszintén.
Egyébként kipróbálnám egyszer, de csak úgy, ha én dönthetek el mindent, és nem erőlteti a dolgot. Tehát nem kell félrelépnem, ez csak egy lehetőség. Ha akarok, igen, ha akarom, nem. Meg én döntöm el, hogy kivel, mikor, hogyan, és azt is, hogy beszámolok-e róla később, vagy sem.
8/13 anonim válasza:
Lányok ezt nem értem, miért fáj ha a férfi is félre megy ha ti is?
Semmivel nem másabb.
9/13 anonim válasza:
Komolyan, emberek, olyan nincs, aki nem akar félrelépni? Én vagyok túl konzervatív? Sosem vonzott a félrelépés és a páromtól sem tudnám elfogadni. Igaz, lányokat kérdeztél...
10/13 anonim válasza:
Szerintem a nők többsége ezt a felállást követi annyi különbséggel, hogy a párjuk nem tud róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!