Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha mondjuk 16 éves korom óta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mondjuk 16 éves korom óta szexelnék akkor nem lennék félénk, önbizalomhiányos, bizonytalan a lányoknál?

Figyelt kérdés

Már jóval több vagyok mint 20 és semmi nem volt még, gondolom ennyi idősen az ember nagyon frusztrált lesz ezek miatt, és elkezd becsavarodni.

El sem tudom már hinni hogy barátnőm legyen.

Ha lenne sikerem a lányoknál akkor gondolom teljesen más lennék.

2020. okt. 29. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, valóban sokat hozzátesz ez a része is, de ne keresd a múltban a hibát, a problémákat stb.

Dolgozz a jeleneden, kérdezd meg az igaz(!) barátaid, hogy mit tanácsolnának, mit gondolnak külső szemlélődőként, stb.

Én, mint aki nem ismer, sajnos nem tudok mit mondani, esetleg, ha később kell segítség, vagy kérdeznél valamit egy lánytól, akkor rendelkezésedre állok.

Ne feszülj, engedd el magad, légy nyitott, és szurkolok! :)

22/L

2020. okt. 29. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:
De.
2020. okt. 29. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha lenne sikerem a lányoknál akkor gondolom teljesen más lennék."

Illetve, ha teljesen más lennél, akkor lenne sikered a lányoknál.

2020. okt. 29. 20:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Te fordítva gondolkozol. Alapból azért nem dugtál már 16 évesen, mint sok más fiú, mert nincs önbizalmad. Valamennyit segít, ha végre felszedsz egy csajt, főleg ha sikered is lesz nála, de nem leszel ettől egy nagy alfahím.
2020. okt. 29. 23:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!