Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire bevállalósak szex terén az orvostanhallgató és joghallgató lányok?
nettó faxság amit az ismerősöd mond
én jogász hallgatóról is tudom, hogy izgatja a BDSM és elég perverz dolgok
doktornőről, ápolókról is tudok akik elég extrém dolgokra vágynak
Én megtudom erősíteni azt amit a barátod állított. Szerintem a tanult nők kb 5%-a engedi a durvább dolgokat a szexben. Két véglet van, vagy enged mindent, vagy nem enged semmit, de aki enged mindent az már belezartozik abba az 5%-ba a tanult lányok közül.
Életem legjobb aktusai/kapcsolatai 8-10 osztályt végzett lányokkal voltak.
Viszont volt több egyetemet végzett lány is, azokkal a szex szörnyű volt, misszionárius pózon kívül mást nem engedtek, mert szerintük az túl himsoviniszta, túl perverz már nekik. Szopni sem szoptak, a jelenlegi barátnőm is egyetemet végzett és érdekes, hogy színvonalas rossz a szex vele...nem akart szopni se, a spermat mai napig nem nyeli le, anal?....azt se tudta, hogy van olyan, persze hallani sem akar róla....olyan szar vele a szex, hogy már nem is szexelunk szinte.
Ennyit erről...
Baromság.
Akadémikus vagyok és cégvezető, tipikusan tanult lányokkal volt dolgom, az elmúlt években egyetemista vagy egyetemet végzett partnereim voltak. Nem túlozva 90% erősen szub és imádta a durvább szexet, kötözést, fájdalmat, lightos alázást. Ami azt illeti, arról panaszkodtak hogy ritka a jó dom, meg senki nem akarta ezt a férfi kapcsolataik közül, stb.
milyen párhuzamot akarnak még itt egyesek húzni jóég
Hagyjuk már xd
Gondolj már bele mennyit kell tanulni egy ilyen szakmáért, szopsz éveken keresztül, aztán még meg se húzzanak rendesen?😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!