Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti amikor nagy kígyóuborkát, banánt, répát, padlizsánt vagy kukoricát vesztek a boltban, akkor eszetekbe szokott jutni róla a pénisz?
Figyelt kérdés
2023. júl. 11. 02:06
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
44 szavazat
2/12 anonim válasza:
Nem ez általában kb ilyen perverz tizenéves szint nem több, ha kaját veszek azért veszem mert arra van szükségem, és nem minden percben valami szexuális dolgora gondolok.
3/12 anonim válasza:
Brad pitt Magyarorszagon van!!!! Brad pitt!
Álmodozhattok róla élőben....masztizhattok is! Lehet soha vissza nem tero alkalom. Mi Magyar ferfiak nem vagyunk olyan jok mint Brad meg Cruise meg a tobbi tarsa. Nehogy veletlenul közülünk válasszatok part...Csak a jó pasik!
4/12 anonim válasza:
Igen. Főleg mióta az egyik kasszás fiúval szimpatizálunk. Nem is merek ilyeneket venni, mikor ő van ott 😃
Mondjuk kukorica és padlizsán az nem juttatta még eszembe, de a répa, banán, uborka igen.
5/12 anonim válasza:
Nekem a virsliről,kolbászról és a krinolinról is.
6/12 anonim válasza:
5, nekem ezek nem, mert a virslik többen vannak egy csomagban, kolbászt meg leginkább szeletelve veszek vagy páros az is 😃
Az uborka az elsődleges befutó nálam, aztán a répa és a banáné a harmadik hely 😃
4. voltam.
7/12 anonim válasza:
Az exem egyszer előttem kipróbált egy banánt, a végén azt mondta, hú ez jó volt :)
8/12 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok egy kanos tizenéves.
9/12 anonim válasza:
Én mindig azon izgulok, amikor ilyeneket veszek, hogy mi van, ha az eladó azt gondolja majd ezeket használni is akarom magamban és nem megenni :D
10/12 anonim válasza:
Én pont ezért olyan helyen veszem meg az ilyet ahol nem ismernek. Pl valami gyümölcs piacon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!