Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Vannék valamit a barátnőmnek. Melyik fehérneműt vennéd fel legszívesebben és miért?
Figyelt kérdés
Legjobban annak örül, ha viszek a kedvenc csokijából, de most valami másra gondoltam. Óra, parfűm, virág nem opció, nyaralást már letudtuk, korábban próbálkoztam más ajándékokkal is, de ha szóba jön, mindig ruhát kér. Kapott már ezt-azt, és úgy is láttam, hogy ennek örült legjobban. Több hasonló darabja van, ezért gondoltam ezekre:
1
2
3
4
5
6
50-60 euroig belefér.
Nálam a 6-os a nyerő!
2023. aug. 1. 15:29
3/18 anonim válasza:
Nekem a 6. De ne rózsaszínben. Vagy a 4. A legtöbb body nem is fehérnemű hatású.
4/18 anonim válasza:
Nekem legalábbis olyan. De nekem a hagyományo, szegszerű és egészséges fehérnemű tetszik lányon. F
5/18 anonim válasza:
Nekem a 4,5-ös a stílusom. Nagyon tetszik. A 6os is tetszik, de ha lehet inkább az előbb említett kettőt választanám.
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jöhetnek még válaszok
2023. aug. 1. 15:44
7/18 anonim válasza:
1 4 5
A tobbi borzalom
Ezeket lehet maskor is felvenni
8/18 anonim válasza:
4est de fekete színben.
Illetve az 5öst
A tőbbinek a fázóba nem tetszik
10/18 anonim válasza:
4-est
A 6-ost pedig max pasztellrózsaszínben vagy fehérben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!