Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetek e terhes ettől? Légy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek e terhes ettől? Légy szíves rendes válaszokat írjatok! Aki kötekedni szeretne kérem ne itt tegye!

Figyelt kérdés
Lehete-e terhes ? A barátom nem rakta be a péniszét és hozzá sem ért a hüvelyemhez vele ,de viszont ujjal kényeztetett és utána én is kényzettettem orálisan de nem ment el ,lehetek e ettől terhes ? Általában minden hétvégén találkozzunk csak és csak ujjazás történt meg néha orálisan kényeztettem lehet e ebből baj? Nagyon kétségbe van esve ,tudnátok segíteni válaszok formályában? Szegény nagyon maga alatt van.
2023. aug. 10. 14:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Köztudottan a nők ujjazás formályában esnek teherbe, hát ezt sem tudtátok? Kész, vége, pakoljatok, mennyetek világgá.

Hány évesek vagytok? Komolyan kérdezem.

2023. aug. 10. 14:43
 2/12 anonim ***** válasza:

Engedd el, kamu kérdés. Ennyire hülye nem lehet senki akármennyi éves.

2023. aug. 10. 14:45
 3/12 A kérdező kommentje:
1-nek köszönöm hogy elolvastad !de ezek szerint nem értetted hogy ,,aki kötekedni szeretne kérem ne itt tegye ,, nem volt érthető?
2023. aug. 10. 14:46
 4/12 A kérdező kommentje:
2-es köszönöm neked is viszont nem mindenki kapta meg a megfelelő felvilágosítást a szülőktől/iskolából és még kérdéseket sem tudtam feltenni otthon ezzel kapcsolatban!
2023. aug. 10. 14:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Ügye nem gyerek mert annak tűnsz?

Azt tudod a baba hogyan készül? Ha igen tudod a választ a kérdésedre, ha nem akkor talán nem jó ötlet még szexuális életet élned, de még pettingelned sem.

2023. aug. 10. 14:55
 6/12 anonim ***** válasza:

4

Amíg regisztráltál gyakorira és kiírtad ezt ide addig simán rákeresel és 2p alatt meg is van a válasz.

Engem sem világosított fel senki csak szimplán nem vagyok hülye.. Ja de amúgy nagyon alap felvilágosítás van 9.-ben asszem.

2023. aug. 10. 15:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem lesz terhes nyugi.
2023. aug. 10. 16:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Ezentúl szólíthatunk anyukának igaz?
2023. aug. 10. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
1#, "formályában"? Tényleg?
2023. aug. 10. 17:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Az általad leírt tevékenységek egyértelmű következménye az ikerterhesség. Ha a barátod jobb kézzel újjazott meg akkor egypetéjű ikrek lesznek.

Gondolom nem biológia fakultációra jártál az elmúlt tanévben.

2023. aug. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!