Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmasoztam szobatarsammal meg a nőjevel es azóta szobatarsam nem szól hozzam?
Egy hete én (23) ranyitottam szobatarsamra meg a barátnőjére (20,18) és ahogy épp bezartam volna az ajtót a csaj oda hívott hogy csokoljam meg
rá néztem szoba társamra ő meg csak bólintott hogy oké úgyhogy odamentem és megtettem,közben lehúzta a nadragom és következő pillanatban már a szájába volt a farkam
Hatatt fordított és betettem neki,kb 10 percig csináltuk ketten szoba társammal majd ő elment,én meg folytattam úgy 15 percig mire enis végeztem. Életem legjobb estéje lol
Viszont azóta Szoba társam nem beszél velem és ismerem évek óta eddig mindent elmondott és jóban voltunk,de azóta kerül és hideg velem. Ok voltak akik akarták ezt az egészet nem en,úgyhogy nem tudom hogy kellene felhozni a témát és megbeszélni ezt az egészet
A lány biztos nem érez irántam semmit és én sem iránta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!