Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha engedem, hogy más férfival szexeljen a feleségem úgyhogy nézem közben, akkor is igazán szeretem ? Közös gyerekünk is van már. 36F
Nálunk régóta működik a cuckold és imádjuk egymást az asszonnyal.
Ez egy fétis. Ami extra élményt ad mindegyik félnek (jó esetben).
A bullokkal haveri a viszonyunk. Az csak szex. 18éve vagyunk házasok, soha nem keféltünk egymás háta mögött! Pedig volt pár szexpartnere mindkettőnknek az évek alatt. Nálunk megvan a bizalom, a szeretet. Bevállt az elejétől fogva, hogy szexelünk időnként másokkal is. De tűzbe mennénk egymásért most is bármikor! Ő olyan nőben, mint én férfiban. Nagyon hasonló az ízlésünk, a vágyaink, egy hullámhosszon vagyunk, így nem is igen veszekszünk. Mindig megpróbáljuk a legjobban élvezni az életet, megélni a vágyainkat. Szerintem emiatt működik jól a kapcsolatunk.
Ha te nem tudod akkor én tudom, te nem szereted és nem vagy férfi.
Egy impotens lúzer vagy.
Töketlen lúzer vagy, aki nem tudja a feleségét rendesen megdugni.
Még gyerek is van? Gratulálok, jól megszívta az egész család apuci hülyeségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!