Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha szinglik vagytok és 2-3 hétig nem szexeltek, ti is megőrültök a szexért?
Lassan 1 hónapja nem szexeltem,de már iszonyatosan kívánom,próbáltam masztival "csillapítani" a dolgot,de hiába...ez normális?Mármint,hogy ennyire kívánom?
20L
Volt ilyen időszakom, de utólag azt mondom, hogy ez bizony fejben dől el... ha folyton azon járt az agyam, hogy jaj, nincs pasim, akkor persze, hogy ennek tünetei is voltak - csillapíthatatlan vágy formájában.
Ezért inkább elfogadtam, hogy ok, most nincs pasim, lefoglalom magam mással... éltem az életem, elvoltam a barátaimmal, hobbijaimmal, a szexuális energiáimat sportolással vezettem le, és szépen meg is szűnt a csillapíthatatlan vágy.
Azóta meg lett harmonikus, szexuálisan is kielégítő, minden téren teljes párkapcsolatom.
#2 igen.
#1 én is próbálom elterelni a gondolataimat,de nem könnyű..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!