Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki az akinek kifejezetten az anális szex a kedvence?
A nőknek kb annyira élvezetes az anális szex, mint a férfiaknak, ha fenékbe ... őket. Illetve még annyira sem, mert a férfiaknak ott izgatva van a prosztatája.
A nőknek nincs semmi szexuális érzékelésben szerepet játszó dolog a fenekükben, ergo maximum annyira élvezetes, mintha egy nagyot kakkantanának.
Nő vagyok, úgy mondom.
Jaaaj, kettes vàlaszadò, ne àltalànisìts könyörgöm...sajnàlom, hogy szàmodra nem èlvezetes a szexnek ez a formàja.
Kèrdező, èn nagyon szeretem. Egyszerően izgatónak tartom, hogy ehy fèrfi ilyen mèlysègekig birtokolja a testem. Szeretem, ha ujjazza a popsim, ès az èrzès, amikor belèm hatol...kicsit fàjdalmas, feszìtő, de a rengeteg idegvègződès miatt kifejezetten èlvezetes. Szerintem ezt az èrzèst semmi màshoz nem lehet hasonlìtani.
27n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!