Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? Az, hogy a férjemen kívül nem volt mással szexuális kapcsolatom. Illetve az, hogy szeretkezés közben Adam Levine-re gondolok.
Az első kifejezetten tetszene ha én lennék a férjed!
De ha én lennék a férjed a második nem lenne aktuális:)
Kis gyengédség és egyben férfierő kellene neked.
Miért privátban ír mindenki?
- Egyébként igen csak a férjemmel voltam.
- De igen néha bűntudatom van emiatt.
- Ha megcsalnám a férjem akkor olyan lennék mint a többi 100-meg 100...
- Közép korú a férjem.
Többire meg nem válaszolok.
Egyáltalán nem gáz (sőt..) hogy nem voltál más férfival.
A második már gázosabb, mert ezek szerint nem elég izgató a férjed. Bár ez már a kérdésből is lejött.
Ebből baj lesz idővel.
Az elsőn meg jót röhögtem, férfi erő, az....
Muffot se láttál még férfi erő..
Nem igaz nem untam rá,a szeretkezés is nagyon jó, de van 15kg súly feleslege ami zavar,-beszéltünk is róla és látszatra helyesli,hogy igen is lefogy,- de közben meg termeli magába a "cukrot".(Üdítő-süti-csoki)
Attól,hogy egy szép testű férfira gondolok még vele vagyok,nem őt nem szeretem csak a + 15kg-ot.-én egy kg sem híztam a terhességem kivéve, de 4-hónap után már ugyan olyan lettem és a hasam is lapos.
Ha nem vesz komolyan még is miért maradsz hűséges?
Én örülnék,ha ilyen asszonykám lenne és biztos nem a csemege múltban múlatnám az időm.
(Légy szíves válaszolj a privátomra,egy kis beszélgetésből nem lesz baj.)
En is csatlakoznek azoknak a taborahoz, aki azt mondja, hogy szep a ferjeddel a kapcsolatod.
En is orulnek, ha en lettem volna az egyetlen a felesegemnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!