Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szeretitek a bdsm sub oldalát?
Figyelt kérdés
2016. okt. 14. 18:07
2/11 anonim válasza:
Nagyon csak a párom nem vevő rá mert puhap*cs.
5/11 anonim válasza:
Én semennyire, inkább domináns, irányító egyéniség vagyok.
7/11 anonim válasza:
Ezen az oldalon minden második lány szereti a bdsm sub oldalát, csak még a dolog jelentésével sincsenek tisztában.
8/11 anonim válasza:
7#
Màr miért ne lennénk tisztában ezzel? Nem vagyunk értelmi fogyatékosak!
9/11 anonim válasza:
#8: Tapasztalat. Beszélgettem itt pár lánnyal és láttam is hasonló kérdéseket. Jó páran már azon kiakadtak, ha a srác túl erősen húzza a hajukat. A durvulás meg kimerült abban, hogy erősen a fenekükre csapnak.
Komolyabb kötözés, durvulás, fojtogatás, mélytorok vagy bármi más szóba sem jöhetett.
10/11 anonim válasza:
9# Én ezeknek tudatában vagyok és szeretem is csinálni. Szóval nem mindenki olyan mint ahogy leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!