Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tud úgy élvezni valaki, hogy csak az ujjával masszírozza a prosztatáját?
Figyelt kérdés
Videón találam ilyet, de kipróbálva elképzelhetetlennek tűnik. Csak segédeszközzel lehet, vagy elég, ha az ujját használja valaki?2021. ápr. 23. 14:23
1/9 BB_ válasza:
Nekem prosztatamasszírozóval sem sikerült,pedig fent van a szexuális bakancslistámon.
2/9 anonim válasza:
Biztos hogy van aki el tud úgy is élvezni. Nekem se sikerült még, prosztata vibrátorral próbáltam, de sajna nem nagyon van lehetőségem.
3/9 Blaise83 válasza:
Én nekem nem.. nekem a makk alatti rlszem a legérzékenyebb ha ott simogatom újjal 3 perc alatt kilövellek.
4/9 anonim válasza:
nekem megy ujjal is, szoktam is rendszeresen csinálni, de főleg akkor, ha nagyon kanos vagyok.
24/f
5/9 anonim válasza:
van hogy sikerül ujjal is de sokáig tart
7/9 anonim válasza:
régebben sikerült, már mással -pl dildóval- kell izgatni hogy sikerüljön c:
8/9 A kérdező kommentje:
mikor írjátok, hogy sokáig tart, az mennyi időt jelent? 15 perc? vagy 1 óra?
és mitől függ, hogy az ujjatokkal sikerül-e?
2021. ápr. 26. 18:05
9/9 anonim válasza:
Nekem sem sikerűlt még sajna.
23p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!