Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csókolóztam először álom formájában XD ez mennyire szánalmas?
Nem szánalmas semennyire!
Nem maradtál még le semmiről. Ismerkedj és szerezz tapasztalatokat, csak ne felelőtlenül.
ha gyakran megfordulsz a tegnapi környéken, még az is lehet, hogy újra felbukkan a szőke herceg :)
Sok sikert!
Igen gyakran járok arra felé ahol láttam őt, imádkozom azért, hogy találkozhassak vele újra.
És a szexuális jellegű álom lánnyal élvezetes volt? Ugyanúgy mint a fiúval való álomban?
És mennyire voltak az álmaid hasonlók a realitáshoz?
Miért nem szeretnél sohasem együtt lenni fiúkkal?
Fogalmam sincs XD de annyira reálisnak tűnt az egész, és annyira jó volt minden aspektusa. És ezek után ha valaki fogja kérdezni, hogy már csókolóztam e, akkor elmondhatom, hogy igen az álmaim pasijával
értem
Nem értem mit nem lehet elhinni azon, hogy álmodtam XD el tudnád nekem mondani kérlek, hogy mit érek azzal el ha ilyet hazudok? Mert nem érek vele el semmit és nem is lenne értelme, hogy hazudjak. Csak az igazságot írtam, ha elhiszed, akkor elhiszed ha nem, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!